Jump to content
FAS Goran

Ofsajd

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ofsajd

  1. Živo me interesuje kako si ovo izračunao? Zbir taksi za promenu tablica, saobraćajne i nalepnice je 4599rsd+provizija na uplatu. Od 16.03.2021. je omogućeno svakom građaninu koji ima nalog na e-upravi da sam generiše uplatnice potrebne registraciju, promenu saobraćajne, tablica, duplikat nalepnice itd.
  2. Veoma moguce, prvo sam dodao 2 sloja tvrde plastike pa sam naknadno ubacio i nazubljeni deo srafa sa gore postavljenog klipa. Pokusacu pa javljam... Dok na levim vratima je neko divljacki zavrnuo maticu koja drži bravu i sad slajfuje, teoretske sanse nema da odvrnem
  3. Jel može neko malo detaljnije ovaj deo da mi objasni? Bravu sam *popravio* i ona radi sve dok se daljinski ne zakljuca. Cim pritisnem zakljucavanje, problem ostaje. Kad je otvorim iznutra, otvaranje sa spoljne strane radi bez problema sve dok ne zakljucam daljincem i tako sve u krug.
  4. Imam klot verziju, nemam ni komande na tabli niti ispisuje podatke sa radia Koliko je komplikovano, jel mogu u kucnoj radinosti ili da vozim kod elektricara?
  5. Gasi se i u toku voznje. Uopste ne reaguje na kljuc.
  6. Jel moze neko da malo detaljnije objasni ovo oko gasenja radia? Pokusao sam sa iskljucivanjem opcije 20min gasenja, skidao klemu, isao na restore setings al' se prokletinja uvek ugasi posle 20min. Moram rucno i da ga palim, ne reaguje na kljuc. Bas iritira
  7. Zbog dosadnog zvuka na 1. I 2. Brzini uzmem da ocistim ventilator kabine. Nista previse prljavo, 5-6 listova proklete Breze al' ono sto mi je bilo jako cudno je sto su peraja ventilatora bila zaheftana. Jel ima neko ideju odakle ovo tu?
  8. Može samo ako je razlog vađenja probnih tablica odvoz na tehnički pregled. Nek se pozove na čl. 47 stav 1 Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila.
  9. Jel može neko da mi preporuči majstora za gasenje EGR-a, Šabac i okolina? I koliko otprilike da spremim para? U pitanju je Grande Punto 1.3 MJET, 2006. Od avgusta je čišćen 2x, prvi put je izdržao bez paljenja lampice oko 15 dana, drugi put cela 2.
  10. Za vikend se upalila check engine lampica, odvezem u Reno servis u komsiluku i prilikom kacenja na dijagnostiku prikaze unknown error koju su obrisali. Juce se ponovo upalila, pa me zanima da li da trazim majstora koji se bavi samo Fiat-om tj. da li ima razlike u dijagnostikama? Tipa da ova njihova ne moze da ocita kako valja.
  11. Možeš da uradiš prevod na sebe u toku registracije. Košta oko 4500rsd ako se menjaju u tablice. Kad dodje vreme za registraciju, auto se već vodi na tebe i uradiš obično produženje. Potreban ti je overen ugovor i potvrda da si platio porez, ostalo će Agencija.
  12. Verovatno si već uvideo ali tebe su odrali. To je nažalost praksa u Agencijama da ljude iz drugih gradova maksimalno iscede... Idu računicom da nisi upućen u cene, nemaš vremena i ne znaš proceduru. Кupoprodajni ugovor je tipski, samo se menjaju podaci i svakom računarski obrazovanom ne treba više od 3 minuta da ga sastavi, ako vozilo ima saobraćajnu onda i manje. Odlazak u Poresku upravu je svakodnevna rutina, tako da sumnjam da to vredi 6500 RSD. Nove tablice, nalepnica i saobraćajna su sa provizijom platnog prometa za Suboticu 4170 RSD. Usluga na šalteru ne postoji. Mogao si da odradiš ugovor o poklonu, u tom slučaju bi porez plaćao u opštini poklonoprimca tj. tvojoj.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...