Jump to content
FAS Goran

Miroslavnw

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miroslavnw

  1. MAP senzor je u pitanju. Zamenjen i pali bez problema. Hvala na odgovorim i pomoci.
  2. Sad mi tast kaze da kad je dolazio majstor sa dijagnostikom pre neki da kad su ga upalili da mu je izbacio da senzor temperature vode (nisu obracali paznju na to posto su mislili da je pumpa ili nesto drugo) nije u funkciji kvar je obrisan ugasio je ventilator i dva dana je radio normalno i opet se isto desava. Promenicu senzor pa javim za par dana sta se desava.
  3. Imao sam problem sa temperaturom nakon 30min voznje padala mi je temperatura odjednom na 0 (ugasim grejanje temperatura odmah skoci i ponovo padne na 0 nakon minut dva i jos radi ventilator) i upali check engine ali posle par paljenja se lampica ugasi i tako ponovo nakon par dana opet padne na 0 i upali check engine. A pritom ga pustim da nagura temperaturu i onda ga vozim.
  4. Pozdrav forumasi imam gp 1.4 2006 presao 175000 i pre nedelju dana je poceo da mi pravi problem pri paljenju. Pri prvom startovanju odmah se ugasi nece da primi gas deluje mi kao da se ugusi. Posle par pokusaja uspem da ga upalim i radi normalno bez problema nema trzanja gusenja pri voznji pali posle normalno samo kad prenoci nece da upali. Pumpa se cuje da radi kacen je manometar i pritisak je dobar nije padao kacen je na diagnostiku sve ok nema gresaka. Da nisu dizne zapusene posto je lepsa polovina vozila na pola rezerve pa da nije povukao prljavstinu pa da je nesto zapuseno.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...