Jump to content
FAS Goran

Jeca731

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About Jeca731

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

873 profile views
  1. Jel zna neko nekog majstora u BG za brave i podizace prozora a mi ne skine kozu sa ledja? Hvala unapred
  2. Hvalaaaaa Mislim da bih se odlucila za njega i da je pisalo 2010 u oglasu. Enterijer je bas bas ocuvan. Svidjaju mi se lajsne na vratima i ova lajsna dole crna. Sutra mali servis i servis klime, pa posle na probu 06.10.2010 .... Hvala za sajt ePer,ima mnogo korisnih informacija o mom novom ljubimcu
  3. Onda ispadne 2010god za 3900e ...mislim da je ok, mislim da sam dobro prosla. Hvala za cestitke za prinovu Slike su mi na telefonu ,pa cu sutra postaviti.
  4. Hvala puno za informacije Auto je vec kupljen i registrovan tako da sad nema nazad. Nisam pogledala uverenje kad je trebalo,ali dobro. Bitno je da se meni svidja i da je ok auto. Hvala za info
  5. Pitanjce jedno... Auto je proizveden 2010, a prva registracija mart 2011... kako se vodi taj auto kao 2010 ili 2011? Kako pise u saobracajnoj?
  6. Predpostavljam da na treci mislis dizel 1.3 multijet Ajde jos jedno pitanje ... 1.2 ima start-stop, 1.4 nema... Da li uzeti sa ili bez?
  7. Evo jeste ishaban ali je mogao da prodje za 3400-3500. Medjutim veceras je prodat. Grande punto kaze brat da nije nista wow i da pogledam jos. Nesto trece sam nasla ,malo skuplje od planirane cifre,ali mislim da se isplati. Trebo bi sutra da odem da vidim. ;-) P.s. Koliko je uzasna situacija kad imas auto koji "volis" ,sredjujes ga za sebe ,glancas, odrzavas... i onda izleti neka budala i razbuca ti ne samo auto nego i mozak. Odjednom ostajes bez auta , osudjen si na GSP, pa opet trazis da kupis nesto sto ti se svidja ,da se uklopis...Uzas.
  8. Pri kupovini automobila uvek praktikujem da ostavim "nesto" sa strane ,za ne daj Boze. Cifra od maksimum 3500 je za auto. Ova sa Evo me voza ... prodaje auto a ne moze da se organizuje za gledanje . Dogovor je da se cujemo sutra, mada se ne nadam mnogo. Ovaj od 2999 cemo sutra videti sta je... ide brat da ga vidi.
  9. Iskreno ,vise mi se svidja prvi (Evo) , a i mladji je, ali mi je cudna ovako niska cena. Zensko je vlasnik ,dovezao joj je drug iz Holandije pre dve godine. E sad tu pise svasta da je odradjeno... Ona kaze da za nesto ima racun ,za nesto ne ... Radila gde sta stigne. Ovaj drugi mi ostaje kao rezervna varijanra.
  10. Moze i dizel ,ali sam se odlucila za benzin zbog 95% gradske voznje. Dizel sam vozila do pre mesec dana i cuvala ga bas bas i onda izleti kreten i napravi mi totslni stetu. Ako imate neki predlog za nesto do 3500, javljajte. Evo iz oglasa dva komada koja takodje hocu da idem da vidim. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/15713681/fiat-evo https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16177639/fiat-grande-punto-13-mjt
  11. Pomagajte! Danima trazim da uzmem neki GP. Valja li ovo cemu?! https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/16168602/fiat-grande-punto-14

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...