Jump to content
FAS Goran

DekiBosanac

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About DekiBosanac

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nadam se najboljem :D...... Sutra cu ja svejedno da pokazem ovo advokatu cisto i od njega da cujem rijec-dvije. Neso hvala ti puno, vidim da se razumijes u tematiku i znacilo mi je ovo. Napisacu ovde sta je nakraju bilo i kako se odvijalo zbog ostalih clanova foruma, ne trebalo im nikada
  2. Sto se tice nematerijalne to cu sutra sve sa advokatom, ma da manje vise sam se upoznao sa tematikom. A evo odgovora od Generalija, poslao mi je izvjestaj pa ako neko moze da protumaci, ovde pisu samo dijelovi a ne pisu nikakve cifre.
  3. Stilo je 2004 godiste. Iskreno se i ja nadam malo vecoj svoti novca pa kad se sve to sabere da ja kupim drugi auto, jer ovaj realno nemam volje da popravljam, sem ako budem morao. Kontaktirao sam ja advokata i za materijalnu i nematerijalnu stetu, on dolazi za vikend pa da popricamo u vezi svega. A sto se tice nematerijalne, bio sam u bolnici odmah tu noc a policajac je ujutro dosao ponovo da dopuni zapisnim jer sam bio u bolnici. Pored tih laksih povreda ( nosio sam kragnu ) imam i izvjestaj od psihijatra za pretrpljen strah ( a tu mi je poprilicno napisao ). Tako da cu gledati od osiguranja da istjeram sto vise i za jedno i drugo. Hvala ti puno za ovaj odgovor, pomogao je. :))
  4. Sto se tice nematerijalne odstete, u hitnu sam otisao odmah to vece i konstantovane su lakse tjelesne povrede, takodje sam otisao i kod psihijatra za pretrpljeni strah, sa advokatom sam pricao u vezi ovoga. Samo me brine osiguranje i tu me interesuju moja prava, sta potpisujem, da li smijem da potpisem i slicno. Nisam nasao majstora da bude sa mnom ali ce biti drugar koji se mnogoooo bolje razumije u stila od mene. Sutra je dan D. Pa cemo vidimo sta kaze. Hvala ljudi.
  5. Pozdrav ljudi, Ovako, imao sam udes 17.02. u Sapcu, mnogo bi mi znacilo ako bi neko mogao da me posavjetuje sta da radim u vezi naplate stete. Nisam upucen u ovu tematiku prvi mi je udes sa ocigledno vecom materijalnom stetom. Interesuje me da li da angazujem advokata ili neku agenciju, jer koliko znam osiguranja uvjek gledaju da sto bolje prodju po njih. Sutra dolazi procjenitelj iz Delta Generali da slika auto i da svoju procjenu, da li je to konacna stvar ili imam pravo da angazujem advokata pa neka on dalje radi svoj posao. Pitam Vas ovo iz razloga sto se plasim da ce procjeniti stetu manje nego sto jeste a po mojoj laickoj procjeni nije mala. E da, da ne zaboravim, kriv je drugi vozac i njegovo osiguranje naravno isplacuje odstetu. Ubacicu i par slika ostecenog auta. Hvala svima unaprijed.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...