Jump to content
FAS Goran

magdasrbija

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magdasrbija

  1. Bravo '99 1.2 16v kilometraza zamrzla i podigla se za 200000km dnevna i sve ostalo na satu radi jel ima neko resenje za to?
  2. Potreban alternator za punta 1 1.2 8v '95god. magneti marelli?
  3. Kao što sam već napisao potreban menjac za bravo 1.2 16v ili koji vec odgovara.
  4. cena relea 1500rsd za članove 20% popusta znači 1200domaćih garancija 1god. 1 relej je dovoljan za dva fara može i opciono da se poveže na primer na ručnu tek kad se spusti da se upale svetla.
  5. has not set their status

  6. svaki automobil u proseku ima rezervu da se predje jos oko 100km. pa sracunajte!
  7. isti problem imam sa Bravom 1.2 16V i (I MNOGO ME PROZIVA ) knedle se javljaju na 1600 i 1800rpm bez obzira da li je na plinu uli benzinu, dijagnostika uradjena sve ispravno,zamenjene svecice, kabovi,ociscen protokomer i dizne,izvadjen katalizator. ocigledno je problem u struji kada se ponasa isto i na plinu,ostala je samo bobina da se proveri.e sad kako ja otklanjam taj problem ali to traje do sledeceg gasenja motora. kad auto radi na leru ubacim ga u brzinu i drzim kocnicu popustam kvacilo da obrtaji padnu na nekih minimalnih 500 - 550rpm stisnem kvacilo i oni normalno skoce na 1200 pa se vrate na normalan ler od 850 posle toga sve normalno NEMA KNEDLE dok ne ugasim auto i opet ga ne upalim. to se ne javlja tako cesto mozda svako peto paljenje. e ko ovo resi placam mu da jede i pije kolko god moze cim se sretnemo na prvoj svadbi

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...