Jump to content
FAS Goran

Milan Uzunovic

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hvala... Popricacu sa majstorima,što se tiče gumica...
  2. Auto je 2007. Ima plin brc... Troši oko 1 l ulja na 3.000. Inače sipam selenia 20 k. Auto ne ide loše, ne dimi, lepo pali i leti i zimi. Da li je motor možda u pitanju ili bi trebalo da menjam ulje? Čuo sam da ti motori troše ulje, ali rekao bih da je mnogo...
  3. Poštovani, kupio sam Grande punto 1.2 2007, sa fabričkim brc plinom. Prelepo izgleda, vuče solidno, s obzirom na performanse... Ali imam problem. Auto se trese na leru, obrtaji variraju gore do 1000,i dole do 500, ponekad se ugasi kad stajem, ali ne uvek... Napominjem da se ovo desava i na benzinu i na plinu. Zamenjeno ulje selenia k20, svi filteri, svećice NGK, kablovi, bobina i probana je druga klapna gasa sa ispravnog auta, ali nema promene... Isto se dešava. Šta je sledeće? Molim za savet i da li je neko imao sličan ili isti problem.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...