Jump to content
FAS Goran

krmpot

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About krmpot

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    FIAT 500L 1.4 (2014)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @salened Da, da, hvala, tako sam i shvatio da si ti samo preneo njihovu izjavu. Ja sam upravo i mislio da me u servisu ne savetuju tako naivno. Izvini ako sam se konfuzno izrazio. Inace, gde si ti tacno dobio taj "savet" o otpustanju gasa? Kod Koleta? Za ovaj problem nisam isao jos nigde. Prosle godine sam imao nesto vrlo kratkotrajno i donekle slicno, da se auto gasi u jutro kad napolju nije ni mnogo hladno ni mnogo toplo (npr 5-10 stepeni), pa tek iz 2-.3 puta upali. Mozda su to bile prve naznake ovog sadasnjeg problema. Oni me savetovali da sipam iskljucivo beznin od 98 oktana (koji sam ja uglanom i spiao). Poslusao sam ih i sipao iskljucivo 98. Ali, ubrzo je krenulo i toplo vreme, tako da nisam vise imao nikakv problem. A, ni do tada nije bio bas neki izrazit problem oko kojeg bih se zabrinuo, desilo se 5-6 puta i to je to. Auto je uglavnom radio kako treba. Sve ostalo na autu funkcionise kako treba i ja sam prilicno zadovoljan. Kupio sam ga polovnog, od prvog komsije sa 28 000 predjenih kilometara, polovinom 2017.
  2. Pozdrav svima, novi sam na ovom forumu. Imam isti/slican problem sa primanjem gasa u jutro po hladnom vremenu na svom FIATu 500L (1.4 atmosferski benzinac, 2014. godiste, 55000km). Da li je neko u medjuvremenu nasao resenje problema, odnsono servis u kojem znaju to da rese (bez da me naivno savetuju da otpustam gas do kraja kad menjam brzine jer mi se ovo desava i kad krecem sa semafora kada je gas svakako otpusten do kraja, a ne samo kad menjam brzine) Mozete li mi reci neko skorasnje iskustvo i navesti tacno ime servisa? Ja sam do sada bio samo u AC Kole, Zemun. Hvala u napred na odgovrima i pomoci PozA

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...