Jump to content
FAS Goran

Downstroy

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Kupujem komplet benzinske dizne (injektore) za Fiat Stilo 1.6 16v, Z16XEP opel motor. ePer oznake dizni su: 55354615 - 2 komada 55354784 - 2 komada Moraju biti baš za taj motor.
  2. Kolege, znam da nije "često pitanje", ali da ne otvaram novu temu Zna li neko tačnu fabričku oznaku benzinskih dizni za Stila sa Opelovim motorom, 1.6-77kw-105ks? Koliko su mi rekli, idu 2+2, različite oznake i boje, na EPER-u ne mogu da se snađem.. Otkazuju dve, naravno-jedna od jednog, druga od drugog para, pa mi sleduje traženje polovnih, jer su nove bubreg i po. Jb mamu, napakovali su ga s' tim motorom, od svega po malo, sad ništa ne možeš naći bez cimanja i debele provere.
  3. Pozdrav društvo! Od skoro sam vlasnik Fiat Stila 1.6 16v, benzin/gas, 2006. godište, i imam problem. Auto je već neko vreme u porodici, pa mu znam istoriju, ali je sad prešao u moje vlasništvo. Prošlog leta je osvežen motor - skidanje glave, mašinska obrada, karike, dihtunzi, oprane dizne, zamenjena pimpa goriva dva puta, ali problem nije rešen. Usput i gori check engine lampica. Kad se malo ugreje, smiri se, ali i onda ume da se uguši pri stiskanju gasa. Na plinu radi normalno. Da li je neko imao sličnu situaciju, i zna kako je rešiti? Pretražio sam forum, googlao, ali nisam naišao na slične simptome, posle polu-generalne i sveg ostalog što sam napisao gore. A sve mi smrdi da je nešto oko struje. Svaka sugestija ili preporuka je dobrodošla, hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...