Jump to content
FAS Goran

Alfa_brat1

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Alfa_brat1

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Vrbas

Previous Fields

  • Garage
    Vrbas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vozim ga u ponedeljak u sirig kod sandija preporucilo mi ga je dosta ljudi. Sad me jos zanima koliku stetu motoru moze da nanese ako nije dobro uzubljen
  2. Senzor bregaste nov stavljen i posle toga i dalje izbacuje senzor bregaste i senzor radilice. Sa tim da mi je radio auto majstor koji nema puno iskustva a za alfe uopste nije imao iskustva. Kad me.zvao da je auto gotov ja sam otisao krenuo da palim auto auto je vergao 6,7 sekundi i onda tek upali nije mogao preko 3000 obrtaja i gubio je gas. Doveo sam majstora sa vise iskustva i odma.je rekao da zupcenje nije dobro. Posle.par dana kad sam preuzeo auto. Auto od tada pali dobro ali se desava to da se nenpoklapaju senzori. Posle sam saznao da je dolazio neki majstor i pokusao da ga uzupci ali opet nije dobro uzupcio. Zato sumnjam da je zupcenje upitanju posto sam saznao da auto ne moze da se uzupci bez posebnog alata. A taj majstor znam da nije imao alat.
  3. Pozdrav ljudi. Imam problem kada se stavi auto na dijagnostiku izbacuje gresku da se ne poklapaju senzor bregaste i senzor radilici. Majstor koji mi je stavljao auto na dijagnostiku rekao je da zupcenje nije dobro odradjeno. Auto upali lepo radi dobro ponekad se cudno ponasa kao da teze prima gas. Senzor bregaste nov stavljen i dalje izbacuje gresku. Cuo sam se sa drugim majstorom preporucen sa alfe on kaze da zupcenje nije dobro ne bi radio na leru okej. Inace autu je radjena generalna. Jel moguce da je do zupcenja? Da i auto trosi vise goriva nego obicno, sa 1500 ne mogu da predjem 100 km a vozim lagano bez naglog pritiskanja gasa. U pitanju je alfa 147 1.6
  4. Pa to me zanimalo da li ulazi u cenu veliki servis i to. A nije mi taj majstor radio generalnu samo je motor skinuo i rastavio i vraca ga plus veliki servirs. Hvala na odgovoru.
  5. Pozdrav alfisti, radio sam generalnu na svojoj alfi. Zanima me koliko majstori uzimaju za skidanje i vracanje motora plus radio mi je i veliki servis, zamenio diskove i plocice. Ako neko ima iskustva da mi pomogne cisto da me ne bi izlevatio majstor. U pitanju je 147, 1.6 105ks i da li ona ima filter goriva? Posto sam citao da se njoj filter goriva nalazi u pumpi i da se menja komplet. A pumpa je ispravna.
  6. Da li neko zna gde bi mogao da kupim karike za alfu? I koje su najbolje
  7. Koliko mogu da dobijem za takav auto? Motor pali al radi na 3 klipa, auto je odjavljen.
  8. I ako imate nekog majstora da mi preporucite u okolini Novog Sada.
  9. Razmisljao sam o tome. Koliko kosta generalna motora?
  10. Motor nije otvaran da se vidi sta je, majstor sumnja da je klip pukao, posto mi je na auto-put pri brzini od 160-170 ispao iz brzine i nabio mu obrtaje u crveno nakon sto sam osetio da auto slabije vuce stao sam sa strane pocela je lampica od ulja da treperi, i radi na 3 klipa. al pali i dalje iz prve.
  11. Pa i izbegavam da prekucavam brojeve. Nasao sam bio stranca motor sa papirima i kad sam zvao speditera rekao mi je da je carina 400e. Realno to mi se ne isplati raditi izasao bi me motor 650e.
  12. A reci mi sta mislis ako bi kupio motor u sapcu da li bi mogao da ga prevedem? Zvao sam i coveka iz obrenovca rekao mi je da imaju motor al ne znam da li mogu da ga prevedem.
  13. A znas li mozda gde ima motor sa papirima da se uzme?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...