Jump to content
FAS Goran

Milos ue

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Milos ue

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    uzice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. pa napisao sam da obara zato i pitam Tecnost ide u conju a odatle u hladnjak de se ladi.Ako mu zadam automatsko odmrzavanje stakala.Imam osecaj da bi ceo dan mogao da radi a da ne digne temperaturu.Debelo povratno crevo je ledeno.
  2. Nisam svatio.Da li treba antifriz da ide preko malog crevceta u conju kad je tek upaljen motor.Odatle ide u veliki hladnjak i ladi se.Tako je bilo sa starim i sad sa novim termostatom.Hvala
  3. Pozdrav iz Uzica.Dobio sam preporuku za vas od kolege.Naime imam problem sa puntom evom.1.3 multidzet 62kw.Desava se zimi leti dosta manje da kad je ladan ima samaranje obrtaja.Na auspuh se oseca jak miris nesnosan.Na prvom paljenju dok mu radi da kazem automatski gas solidni radi.Cim se vrati na radne obrtaje pocinje da se trese i da pravin oscilacije u obrtajima.Probao sam kod nekih nasih mehanicara ali bezuspesno. Ovo sam do sad proverio Cistio sam dpf filter,egr ventil,usisnu granu ,regulator pritiska nov probao senzor temperature isto nov stavio,dizne slao na proveru,nov akumulator stavio.Dali su majstori nesto propustili vise ne znam.Resetovao sam i nesto zaboravio sam sta na ecu al nista ne pomaze.Kad se ugreje malo obrtaji se vrate u normalu.I prejak miris ima na izduvu dok se ne zagreje.Mada i posle nije nesto mnogo slab.Isao sam u ovlasceni servis kod nas samo mi rekli da probam da ocistim usisnu granu pa sta bude.Na diagnostici ne pokazuje nikakve greske.Postavicu link video snimka kako radi kad je hladan.Pa ako ima nade da vas zovnem i zakazem servis.Hvala puno jos jednom. Ne bih da ga uvalim nekome kao sto su meni. https://drive.google.com/file/d/13QCK01Su0TAFENbDLEp1DxJz-HYaoqxf/view?usp=drivesdk
  4. I ja sam kod mene zamenio termostat i nista nisam dobio osim bacanja para.Onaj preliv u conju pocinje cim se startuje motor.
  5. Isti problem i kod mog al nije crn. Послато са LEX722 уз помоћ Тапатока

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...