Jump to content
FAS Goran

ivanmagd

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    ivanmagd got a reaction from Djuk85 in Multipla Bipower - CNG O ring?   
    Pozdrav svima,
    O ringove sam pazario u MML-u (Mali Mokri Lug u Beogradu) u firmi koja prodaje delove za hidrauliku i ima veliki izvor raznih predmeta od gume... (da ne reklamiram, kome treba poslacu podatke na PP) cena smesna oko 20 din po komadu, zamenio i nista specijalno se nije dogodilo sa radom i potrosnjom. Do sada sam sipao tri puta i nazalost svaki put na drugoj pumpi pa ne znam da li kvalitet iil pritisak punjenja ima veze sa potrosnjom. Auto ide prilicno lose ( mislim slabo) na metan, na benzinu je kao metak ali na metanu kao mrtav konj. Prva dva puta sam presao oko 400 km sa 27kg metana sto je neki tu i tamo prosek... mogao bi biti bolji i tu sam imao 50:50 kombinovano ibarska:grad. Zadnji put sam sipao 24 kg i kao nije moglo vise, kaze pumpadzija sad ce da cedi zadnji kg pola sata, kapiram protok i pritisak im nije bio dobar pa nje hteo da se zeza. Ovaj put je voznja bila 100% grad brzo mi je oborio jedan podeok na metanu, presao sam oko 200 km i sad je na rezervi sto je bas bulja.. da je presao bar 300 pa da kazem eto trosi oko 8-9 kg. 
    Ne znam kakva su iskustva drugih ljudi sa ovim kolima ovo sto je kod mene bas i nije neko. Porucio sam danas nove  kablove i svecice a u toku sledece nedelje cu da skinem dizne i odnesem negde da se ociste ( ako bude moguce) pa cu javiti ima li razlike. 
    Danas sipam opet metan videcu da li ce stati vise nego prethodni put na ovoj pumpi kod cuvenog beogradskog mosta... 
     
    I ja bi voleo da cujem druge vozace metanskih multipli.
     
    U medjuvremenu ako neko ima kontakt nekoga od majstora za metan na Vozdovcu bio bih zahvalan...
     
    Pozdrav Ivan.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...