Jump to content
FAS Goran

Stokanovic

Members
  • Content Count

    0
  • Joined

  • Last visited

About Stokanovic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Sremska Mitrovica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Brava 1.6 16v 1996, Yugo 1116cc TNG 2000, Yoshimura Suzuki GSX-R 1100 WP
  1. Nista nije iskljuceno! Kazem, imam u planu dobaviti jedan rezervni 1116cc motor od vlasnika, za kompletan remont, dok bi menjac ipak potrazio 13/53, takodje od vlasnika. Skoljku bih ipak potrazio nesto novije proizvodnje, iako bih pokusao da izbegnem one od kriticnijih serija sto su tragicno postradale u fabrici izlozene losim vremenskim uslovima, kako ljudi pricaju da su stajale na otvorenom prostoru, korodirane, napolju na kisi i sl.. Treba mi jos malo vremena da provalim kako funkcionise ovaj forum, privatne poruke i sl, ipak nij eovo FB ili slicno... Hvala puno!
  2. Upravo tako. Nekako mi deluje da vrlo ozbiljno poznajes Yugo kao vozilo. Ja u svoje slobodno vreme bas dosta proucavam Y55 i to vrlo ozbiljno. Zanimam se za motorsport od malih nogu. Yugo 55 i 65 sam duzio kao sluzbeno vozilo sedam godina u drzavnoj firmi, tako da sam ga u sustini vise vozio nego upoznavao mehanicki. Trenutno imam Y55 2000. god i koristim ga kao drugo vozilo, i to uglavnom se vozi na TNG. Medjutim, imam u planu, pribaviti vecu kolicinu rezervnih delova za 1116cc agregat, jer neplaniram prestati da vozim "Y55" kao sto je to uradila velika vecina stanovnika sa nasih prostora. Takodje, imam u planu, napraviti jedan takmicarski "N" sa nekim od dostupnih italijanskih agregata, vece zapremine.... Gde to svuda, da uzaluda moja guma nekuda ne krivuda... Sve manje i manje.. Trazio membranu karba, ona je oko 150 dinara al je nema pa nema, i na kraju nadjem za 3 evra a izaslo me desetak na kraju..
  3. Gde se mogu pronaci povoljno delovi za Zastavina vozila ?? Fiat 127 bodybase, Fiat 128 1116cc engine Yugoslavian Zastava 102/Yugo 55hp N klasa ZASTAVA KRAGUJEVAC

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...