Jump to content
FAS Goran

VladimirB

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. Nemce ne volim inace, nekako mi nemaju dusu, a i opekao sam se sa golfom dizelasem pre par godina koji je bio noviji od Thesis-a, ista kilometraza, prosao svu dijagnostiku da bi mu za manje od godinu dana otisao menjac, a onda plivajuci zamajac i uz to naravno ide i kvacilo. Od tada mi nekako ni nemci ni dizelasi ne leze... al ne bih voleo da se ponovi slicna prica sa Thesis-om i popravkama od po par hiljada evra godisnje... problem je jedino sto cim pogledam slike nekako prestanem da budem u stanju da mislim na bilo sta sem na to kako udobno izgleda...
  2. Pozdrav. Nov sam na forumu i stigao sam ovde jer sam posle dugog trazenja automobila koji je udoban u voznji sasvim slucajno naisao na Lanciu Thesis. Procitao sam celi thread i koliko vidim Thesis je auto u koji se lako zaljubiti (to se i meni desilo kada sam video unutrasnjost pa zbog toga i postavljam ova pitanja uprkos velikom broju upozorenja) ali posto o marci Lancia nista ne znam, zeleo sam da se prvo informisem. Ovo je konkretno auto koji mi je zapao za oko https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13557510/lancia-thesis-20-turbo-executive ali me malo brine odrzavanje. Dakle, interesuje me misljenje o ovom konkretnom automobilu i gde ga u Beogradu odvesti na dijagnostiku. Sta se najcesce kvari kod ovog modela, koliko puta godisnje cu morati nesto da popravljam u proseku i na sta obratiti paznju (procitao sam da vredi bezati od automatika a i inace ih ne volim), koliko kostaju delovi, koliko ih je lako pronaci, vredi li atestirati plin ili ga jednostavno skinuti jer koliko sam citao stalno se pale lampice zbog nedostatka snage i najvaznije, da li Thesis ima obicaj da ostavi ljude na putu. Ne bih zeleo da zaglavim na nekoj planini sa decom putujuci za more. U kakvom stanju bi trebalo da je motor sa ovom kilometrazom. Ne prelazimo mnogo godisnje, auto bi verovatno prelazio oko 5000km. Znam da bi za ovaj novac ford ili neki od japanaca verovatno bili mnogo pouzdaniji, ali eto zapao mi Thesis za oko.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...