Jump to content
FAS Goran

Dzidza_Bidza

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

  1. Ma ne ocekujem HIFI, mozda si me pogresno razumeo. Ima raznih kompleta, idu do 100e. Meni je u principu bitno samo da nisu losiji od fabrickih, zato sam pitao da li je neko imao iskustva mozda sa ovim JBL, da ne bude da ih uzmem, a da muzika zvuci kao sa tranzistora.
  2. Pozdrav svima. Treba da menjam prednje (a potom i zadnje) zvucnike na mom GP-u. Nasao sam komplet na KP sa adapterima i konektorima za 5700,00din, u pitanju su JBL Stage1 CX. Da li neko mozda ima iskustva sa ovim zvucnicima? Interesuje me kako zvuce u odnosu na fabricke? Hteo sam da uzmem prvo polovne originalne, ali zvao sam jedno desetak ljudi i niko nema, pa mi ostala ova varijanta.
  3. Hvala, svima na javljanju. Onda je verovatno sve ok. Praticu prosecnu potrosnju, pa cemo videti. Verovatno sam se ja onda istripovao.
  4. Opet ja :S Da li bi vlasnici GP 1.4 bili ljubazni da mi napisu sta im ispisuje racunar vezano za potrosnju prilikom hladnog starta u prvoj i drugoj brzini? Ujutro kada krecem na prvoj brzini mi pise 25l, druga oko 20l, posle trece potrosnja opada i stabilizuje se. Skoro sam radio veliki servis i sad ne znam da li se tripujem ili je pre servisa pisala manja potrosnja u tim brzinama.
  5. Jeste, manuelna je u pitanju. Hvala na linku
  6. Pa kazem ti, prvo sam bio ubedjen da su samo lapmpice pocrkale, ali neki ocigledno kvazi majstor mi rekao da mozda tu fabricki ne postoji uopste svetlo, pa reko da pitam ovde. U svakom slucaju hvala na informaciji, vozicu kod nekog ko zna. Ma lose sam se izrazio, nisam ni mislio celu tablu, znam da treba samo taj deo oko klime
  7. Drugari, kupio sam GP 1.4 2007 g. Od prvog dana mi ne radi osvetljenje klime. Ja sam bio ubedjen da su tu pocrkale sijalice, medjutim neki majstor mi rekao da mozda fabricki tu ne postoji osvetljenje uopste. Da li postoji nacin da se bez otvaranja, odnosno skidanja table proveri da li osvetljenje postoji ili ne? Hvala unapred.
  8. Zvaću baš da proverim i u ovlašćenom. Hvala na savetima[emoji846]
  9. Ma ok, nemam predstavu koliko to može da košta, iskreno cifra od 70 evra mi je zvučala malo mnogo, ali ako je to cena...šta radim, neću ga sigurno praviti. Imam tu kod karticu, a i iščitaću malo tu temu. Hvala.
  10. Pozdrav svima, od pre mesec dana sam vlasnik auta iz naslova, pa mi treba mala pomoc. Uz auto sam dobio oba kljuca, ali glavni, da ga tako nazovem, onaj sto ima taster i za otkljucavanje gepeka, je neispravan, odnosno imam samo prazno kuciste sa nozem. Ovde u Subotici mi traze 70 evra da se sredi kljuc. Da li je to realna cena? Hvala unapred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...