Jump to content
FAS Goran

3205

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About 3205

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vozim god dana, poznajem zakon i voznju ali ne i situacije sa sudarima i cukanjem. mislim da je 50€ previse za liniju manje duzine od 5cm, i debele kao pola naseg fonta kojim pisem ovo. Alfa. Zato sam i postavila pitanje da bih cula vase misljenje i savet. Ponudila sam mu 20€ ili da uradi kod majstora u kraju koji je vrhunski odradio kola od prijatelja, a on je to odbio uz komentar "sta cu ja ako mi pogresi boju ili tako nesto, ja cu kod mog". Iskreno, nemam nista protiv da mu nadoknadim ali ne zelim da to neko koristi da bi se ugradio pa makar i dinar. Mn su par puta ogrebali, i volim automobile i mozda je moja greska ali nikome nisam trazila nikakvu naknadu. Za kola 2002 god, 3 linice na autu mi nisu toliko bitne koliko da ispadnem covek. Jbg, desi se ljudima, kao i mn eto danas prvi put. A da, sto se tice tog zaustavljanja ili parkiranja ne mogu da procenim jer kola su bila ugasena na putu, vozac u kolima, 10ak metara ispred raskrsnice, ceka se deda iz radnje naravno, znaci da sigurno stoji duze, jer štaka je štaka, nece on "otrcati ili skoknuti" na min u tom stanju. Znam ja definiciju zaustavljanja i parkiranja ali nije sve crno-belo i po definiciji. A da, to za placanje, propustila sam izgleda da napisem ali ste mogli da zakljucite, razmenili smo brojeve i da me zove kad zavrsi majstor, da mu nadoknadim. U stvari glavna stvar je u tome da ako ispadne bezobrazan planiram da mu ne dam ni ono sto sam htela, bas malopre sam komentarisala zasto. Kapiram da posto na vreme nismo nista preduzeli sad mu je kasno za sve. A pretnji se ne bojim, ni busenja guma, jer sve sto moze i on, mogu i ja. Naravno ako ispadne fer i ja cu. Inace bi dala pogresan broj i ime, ostale pod. nije ni trazio, bar se to moze slagati..
  2. Imam situaciju danas a ne razumem se bas u utvrdjivanje krivice pri cukanju i sudarima pa bi mi koristilo par saveta. Dakle, danas nanormalnije izlazim u rikverc sa parkinga, usput propustam automobile iz oba pravca i pesake koje pretrcavaju dijagonalno sa stanice na 10m od mn. I bam! iza mene na putu ugasena kola koja naravno nisam videla paralelno zaustavljena s druge strane puta. Jako mala ogrebotina od 5cm pri cemu nismo zvali policiju, nego samo razmenili brojeve tel pa reskusuravanje kad majstor popravi ogrebotinu. Naravno kola smo oboje pomerili zbog prolaza. E sad, lik insistora da popravlja kod "svog majstora" jer ne zeli kod drugog pa ce mi proslediti racun kad sredi. Posle preoricavanja sa prijateljima eto stvari o kojima nisam razmisljala: 1. Lik je sedeo u kolima, "parkiranim ili zaustavljenim" ne znam definiciju 2/3 na putu sa po 1 trakom, iako je bilo dosta mesta na parkingu, bez 4 pokazivaca i cekao nekog iz prodavnice. Kola su pritom pomerena Policija nije pozvana, niti je on na tome insistirao (vise ja, mada ni u to nisam bila sigurna da li je pametno). Pritom insistira na popravci kod njegovog majstora. Na to kaze da kola nisu njegova ng je uzeo da preveze "tog iz radnje" na brzinu. Iako sam se ponudila da platim manju sumu ng sto je "njegov majstor procenio" sad se razmisljam da je hteo malo da me prevesla i da mu nista ne platim jer me tako savetuju zbog nepropisnog parkiranja/zaustavljanja. Ps, on ima ogrebotinu od 5 cm a ja ulubljenje branika. Pomoc?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...