Jump to content
FAS Goran

nicke85

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About nicke85

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Evo danas dok sam slusao TDI u kolima. Sa ebay-a bez ikakvih problema verzija 2017 po povoljnijoj ceni za sve
  2. Do sada sam kupio gomilu programa preko ebay-a nikad nisam imao niakav problem, racunajuci 15god unazad cirka, cak je politika 'money back' vraca se novac ako je pokusana prevara. Dok recimo u Srbiji svako bi svako zajebao, jos cim su pare u pitanju tu nema pogovora. Evo recimo link kako se otkljucava NAVTEQ kartica https://www.techwalla.com/articles/how-to-unlock-a-navteq-sd-card Ako si kopirao podatke samo fajlove od mapa je dovoljno kopirati i radi. Takodje ako se nastavi ovaj trend valjalo bi poceti sa naplacivanjem po 2000din za ucitavanjem Q42015 mapa u RADIONAV uredjaje Cini se da bi bilo isplativo. Ne vozi se samo u Srbiji Blue&Me
  3. *HGS Ne gresim, vrlo dobro znam sta pricam. Ako neko zeli preko ebaya cene idu do oko 40eur al se prodaju brzo. Kucajte u pretragu '2017-t1000-25170' to su te mape koje ljudi prodaju za mnogo manje para nego nasi 'prodavci' u Srbiji, Potrebno je samo posle kupovine da se posalje serijski broj navigacije, dobije se download link. Ne treba se nigde ici kolima, sami mozete kod kuce sve. Evo link jedan ako nekome odgovara za 59eur bez SD card https://www.ebay.it/itm/Alfa-Chrysler-Fiat-Lancia-RadioNav-InstantNav-Europa-2017-T1000-25170/223214378021 sa SD card za 69e https://www.ebay.it/itm/Alfa-Chrysler-Fiat-Lancia-RadioNav-InstantNav-SD-Karte-2017-T1000-25170/223270628259 Al predpostavimo da ce nasi u Srbiji da daju za jos upola povoljnije.
  4. Dovoljno je samo kopirati sadrzaj mapa sa sajta na sd karticu, licenca ostaje ista a za mape se uradi update. Ko zeli moze da podeli sa nekim pa da se kupe mape, dalje samo ide kopiranje po kartici. Ako neko pak zeli na tome da zaradi onda mislim da je 2000din ok cena za kopiranje mapa na druge kartice. Klepanje po usima nikad nisam voleo to kazem kao projekt manager i developer, uvek regularno platim ovako ili onako.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...