Jump to content
FAS Goran

rzb

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Ispravka, kada otkacim protokomer mnogo bolje ubrzava! Ali samo do 3000 obrtaja.. Tada kao da ima blokadu. Jel to znaci da je protokomer los? Kutija za filter mi ne deluje kao da je puknuta
  2. Upravo sam zamenio neispravan grejac, malo sam sada vec ponosan na sebe Ali problem, naravno, ostade..
  3. Probao sam da raskacim protokomer, isti je problem. Ne moze preko 3.000 obrtaja.. I ne ide. Racunar mi javlja da je neki grejac los, ali auto pali, kapiram da od grejaca ne bi trebao ovako da se ponasa?!
  4. Pozdrav svim clanovima! Pre par nedelja sam postao ponosni vlasnik Fiat Stila 1.9 JTD 85kw, karavan, 2005.god.. Auto je bio udaren sa prednje strane, limarija i ostale plastike su zamenjene.. Motor nije primio nikakav udarac i provereno znam da je ceo auto bio veoma dobro odrzavan i sve je funkcionisalo kako treba. Dugme za prekid goriva sa suvozaceve strane je vraceno na mesto i auto je upalio bez problema. Problem je sledeci - auto ne ide nikako.. Cak kada je u mirovanju ne mogu da dam gas vise od 3.000 obrtaja i do tih 3 mu treba bas mnogo vremena. Da li postoji neki servisni mod ili slicno da ga je ecu automatski ubacio prilikom sudara? Malopre sam zavrsio ciscenje egr ventila kao i 'throttle body-a'.. Mada nije ni bio preterano zaprljan.. Ali problem je isti.. Svaka pomoc je dobrodosla i unapred se izvinjavam ako omasio mesto za temu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...