Jump to content
FAS Goran

Leoooo

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Cao, imam jako veliki problem sa pk kaisem koji me bas nervira nisam bas pri para ali okej, nije problem pa me zanima samo sta bi moglo da mi kida pk kais, bio sam kod majstora nasao je da ima luft servo pumpa , promenio sam nju, danas uzeo auto, provozao 3-4km, kad pogledam opet krenuo kais da ide na stranu i poceo da se cepa sta bi moglo da me zeza tu? koji je problem, i koliko bi moglo da kosta? u pitanju je Fiat Bravo 97 1.9 TD 75 soft
  2. @neshaoct bash imam onu polukruznu bez obrtomer starija ona, pa sam hteo da znam da li bi se uklopila sa pinovima iza ona bash prva shto si postavio sa obrtajima u krugovima
  3. A da li bih mogao da ubacim od Fiat bravo, ali od 100ks, moj je 75 , da li bi bio problem kad bi mu ubacio od 100ks tablu? da znam da li da narucim sa stranih sajtova..
  4. Pozdrav, mozda je pisano o ovome ali nisam nista nasao trazio sam vec 1 sat nisam mogao da nadjem pa da pitam jer imam neku glupu instrumental tablu(dashboard table) pa ocu da pitam da li bi mogao da stavim u Bravo tablu iz Fiat Brava?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...