Jump to content
FAS Goran

gvantanamo

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About gvantanamo

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav hteo bih uključiti mp3player ili mobilni na lybru. Gledao sam na nekom videu da je čovek uključio ispod volana na DIN konektor koji se spajao sa kablom od CD sarzera kabel sa bananicom i radilo mu je. Interesuje me da li iko zna shemu spajanja bananicom na taj DIn konektor ili tačnije koje su tri nožice na toj 8polnoj utičnici za Levi desni kanal odnosno koja je zajednicka. Pa da napravim taj kabel.
  2. Ok ali meni ne dimi stalnp vec na tri cetiri dana samo na tren baci dim i vise nista naredna tri dana
  3. Pozdrav na Lanci Lybri 1.8 16v 2000 godiste auto ide dobro doduse ima tek pocetak problema sa varijatorom ali desava se da ga vozim par dana sve je ok onda baci na auspuh beli dim samo na trenutak.i onda opet nista par dana sve ok pa se opet ponovi isto. Sta je u pitanju kako otkloniti kvar.
  4. ima li neko sliku preseka varijatora da vidim kako to izgleda
  5. pa ja gledam sa zadnje strane ima rupe dve ali unutra nesto kao trougao
  6. Pozdrav svima Nedavno sam kupio Lanciu Lybru 1.8 16v i na istoj imam za sada dva problema ne preterano velika i nadam se da ce te mi pomoci da ih resim. Naime radi se o sledecem, sirena neprestano svira i morao sam izvaditi osigurac kako bi prestala tako da sada nemam sirenu. Posto sirena svira znaci ispravna je ima struju predpostavljam da su u pitanju prekidaci u volanu. Gledao sam sa donje strane kako da skinem ali nisam provalio jer nema srafova vec samo nesto ne znam ni ja sta. Moze li neko objasniti kako da skinem prednju plocu volana da bih dosao do prekidaca. Drugi problem je u tome sto se cuje varijator dok je motor hladan a kada se ugreje ne necuje se nekupuje mi se polovan jer neznas sta kupujes ne znam koja je cena novog i gde kupiti , a uzgred sam video neki set za reparaciju istog. da li kupiti taj set i reparirati ili kupiti novi i ako neko moye da stavi kakao zamenuti varijator i da objasni na sta utice kada je on pokvaren. neki me savetuju da sipam gusce ulje ali ne znam interesuje me vase misljenje. UNAPRED VAM VELIKO HVALA.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...