Jump to content
FAS Goran

Srki.16v

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. Jos nesto. Auto imam tri godine i nikad mi se nije palila lampica za abs. Normalno na dijagnostici bi pojavilo neki kvar ali "majstori" kazu sve je u redu. Vozi i nebrini. Ovo sad kao da sam otvorio pandorinu kutiju. Locirao sam lupanje u centraliABS-a ali lampica nesvetli... nastavim dalje skinem Km sat rastavim ga i ima sta da vidi. Dioda je prekrivena crnim silikonom. Ocistim vratim sve na svoje mesto i sad svetli. Znaci postoji neki kvar. Sledece necu nista da diram. Jer dalje ne znam i ne smem. Ne lupa osigurac. Kad izvucem osigurac lupanje prestane. A lupa u centrali ABS-a.
  2. Prijatelji bio sam kod nekoliko majstora. Okace dijagnostiku i normalno sve je u redu.. a to sto lupa menjac definitivno krstovi poluosovine i raznorazna nagadjanja. Evo dva dana sam se vozao polako slusao i pregledao svaki deo na motoru i menjacu sve radi savrseno. AIi dosao do resenja misterije. Kad u toku kretanja na leru dam kontakt lupanje se cuje ali kad izvucem osigurac za Abs lupanje prestane. Znaci locirao sam LUPANjE konacno.
  3. Cuje se sve dok auto ne stane u mestu. Ima iste simptome kao kamen u gumi. Sto se brze krece brze lupa i obrnuto usporava. Naravno kad ugasim kontakt prestane i lupanje.
  4. Hvala prijatju na savetu. Ovako da pojasnim. U pitanju je Punto 1.2 16v 2004 god. Cuje se lupanje u motornom prostoru nalik kamenu u gumi. Cuje se kad idem nekih 20-30 na sat nebitno bio u brzi ili na leru. Ali kad ga pri toj brzini ugasim lupanje prestane. Ali opet se lupanje javlja kad samo dam kontakt bez da upalim auto.
  5. Hvala prijatelju Ovde sam nekih deset dana procitao sam svakojake probleme. Ali meni je moj najtezi. Ovako dok vozim u brzini ili na leru cuje se lupkanje poput kamenceta u gumi. Ali kad ugasim auto on se i dalje krece prestane lupanje. Cim dam kntakt lupanje se opet cuje.
  6. Imam problem na svom automobilu. U pitanju je Punto 1.2 16v 2004 god. Cuje se lupanje slicno onom kao kad se kamencic zaglavi u gumi.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...