Jump to content
FAS Goran

Mare iz Marinkove Bare

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

About Mare iz Marinkove Bare

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Marinkova Bara

Previous Fields

  • Garage
    Marinkova Bara

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam problem, zamenio sam pumpu za pritisak goriva, medjutim opet se auto gasi kad hocu da pojacam gas, pri vecim obrtajima. Sta moze da bude problem?
  2. Drustvo, ziv se napati, nikako ne mogu da provalim gde se nalazi filter goriva i ima li ga uopste? Moze li mala pomoc?
  3. Stoji mi i stvarno ne zelim da ga prodam za smesne pare, nije uopste ni stvar novca, jednostavno zelim da ga poklonim nekom kome je zaista potreban, a verujem da ima i takvih ljudi. A ako uzme neko da proda njemu ce na dusu.
  4. Ljudi ukoliko neko zeli auto za leto, cena je 700e, moze i bez felni doterate svoje tockove i vozite za 600e
  5. Sunce mu razano,pa bolje Italiju da zovem da mi rese to u fabrikani. Nasao sam u Hrvatskoj lika koji ima celog sa belom kozom unutra,jos samo da se javi ako nije prodao. Ma da verujem da dobar tapetar moze I ova moja da napakuje a prednja uzmem samo I njih presvucem,izadju oko 30e par prednjih + tapetar koliko bi uzeo da to sve usnira kako valja.
  6. Slazem se sa tobom,ipak cu morati da premerim sve I vidim kako je to izvodljivo.
  7. Zadnja bih ostavioista kao sto jesu,ili bih ih presvukao ili bih kupio presvlake neke da izgleda sve fino.
  8. A jel u pitanju obica ili cabrio? Posto su sedista znatno manja u cabrio modelu,auto je za 4 osobe pa je uze sediste.
  9. Svakako zadnja ne.bih menjao nego bih nasao neku presvlaku ili presvukao njih kod autotapetara.
  10. Nema zainteresovanih za kupovinu moje masine (punto mk1 cabrio) resio sam da ga skroz upicanim,s tom namerom,zanima me kako.bi cucnula sedista od alfe 147,posto sam je vozio I bio zadovoljan sedenjem a i uopste autom. Ima li nekih prepravki I komplikacija za zamenu? Hvala svima, unapred!
  11. Doteralo cara do duvara, moram da sredjujem stan pa moram i auta da se odreknem. Ukoliko ima zainteresovanih zaljubljenika u fiat, teska srca ali sta se moze. Cena 1100e, jer ne znam prosto koliko da stavim posto me je kostao 1600e, naravno sve je stvar dogovora. Na autu uradjeno :-Veliki I mali servis-Novi prednji amortizeri I opruge-Komplet kocnice prednje I zadnje nove I novi cilindri na istim-Nov auspuh prednji I zadnji lonac-Nov hladnjakAuto je posedovao plinski uredjaj koji je izvadjen I atestiran da je auto bez plinskog uredjaja.
  12. Drustvo,treba mi informacija gde.mogu da nabavim poklopa czupcastog za moj auto, da je iz dva dela?
  13. Ko zeli da se zanima i da spusta auto imam opruge za njega,po ceni koja je i meni bila 2000rsd Nemacke opruge Prednje su FKS 101 VA Zadnje su FKS 101 HA Ne znam koliko spustaju auto itd,znam da sam morao preko lezeceg malo spoije nego inace Po jednom forumu kaze da ide -60 / -40

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...