Jump to content
FAS Goran

tambyra

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tambyra

  1. Hvala na savetu, da znas da cu da probam da skinem plastiku, ja sam zbog toga odustao, da ne zeznem nesto. Jer mi je muka vise od trazenja sedista, a sva sedista sto se prodaju su daleko, a bas mi se ne kupuje online tako nesto, pogotovo oba sedista kad mi je potrebno jedno. Kljuc je 14, probali smo drugar i ja da ga odsrafimo, ali je zakovao skroz, s tim sto je matica skoro skroz na kraju navoja. Posto je matica na kraju navoja, zato je sediste nestabilno jer su metali koji treba da se stegnu razdvojeni. Uzecu drugi sraf i maticu, secem ga bonsekom ako nece, samo da vidim kolika mi treba duzina srafa otprilike.
  2. Pozdrav svima. Ja sam Marko, zivim u Pirotu i skoro sam kupio svoj prvi auto, Fiat Punto Sporting 1.2 16V benzinac, 2001. godiste, 3 vrata, 6 brzina, 80 hp. Auto ide kao mecava i odusevljava me koliko je startan, tih i mali potrosac. Stvarno nemam zamerki, mozda je subjektivni osecaj jer mi je prvi auto, ali sam stvarno odusevljen.
  3. Imam Fiat Punto Sporting 1.2 16V 2001. godiste, 3 vrata. Vozacevo sediste mi je iskrivljeno (desna strana je zabacena unazad, i svojom "strucnom" analizom sam utvrdio da mi je sraf desno ispod na pregibu labav, trebalo bi da se rasturi celo sediste, da se isece taj sraf i zameni, a nijedan majstor nece da se zamajava sa tim). Kako sam vest mehanicar, ne mogu da popravim sediste sam, uzeo bih drugo, ali niko nece da proda jedno sediste, nece ni dva, svi prodaju komplet. Da li ima neko da prodaje ovakvo sediste, ili makar neko za Punta koje nije obicno? U krajnjem slucaju bih uzeo i obicno, jer me je ubila kicma od ovog. Ako znate neki proveren auto-otpad u okolini Nisa, i to bi mi znacilo cisto da mogu da se prosetam da vidim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...