Jump to content
FAS Goran

Fizičar

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Fizičar

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Niš

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto mk1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hvala na savetima i na informacijama. Kada dođe auto na dnevnom redu prošetaću ga do limara, raspiraću se iz prve ruke za zamenske pragove pa javljam kakvo je stanje i šta sam uradio. Pozdrav.
  2. Pozdrav svima, vlasnik sam Punta od pre oko godinu dana, super me služi uz neka minimalna ulaganja. Vozim ga skoro svakodnevno, dosta sam prešao njime za ovaj kratak period, to mi je prvi auto. Međutim, pojavio se je ove zime problem koji nisam uočio kad sam ga kupovao. U pitanju je limarija, tačnije pragovi. Kod vozača je korozija izbila spolja i kad su bile niske temperature i vlaga "procvetao" je. Sa suvozačeve strane nema korozije da se vidi, spolja izgleda potpuno zdravo, kao što je izgledao i drugi, mada mislim da je i on načet. Pod je zdrav, predloženo mi je samo da ga zaštitim. Dok u vezi pragova su podeljena mišljenja. Jedni mi kažu da teram tako dok teram i da šutnem da se ne isplati da se radi limarija, s obzirom da sam ga jeftino kupio. Drugi pak kažu uradi to, autić ti je ekstra, mora posle da kupuješ opet auto, mačku u džaku. Želeo bih da čujem ovde mišljenja šta predlažete. Živim u Nišu, pa ako neko ima iskustva sa limarima ovde, koliko košta takva popravka, ili ako može neko da predloži nekog autolimara? Kako uopšte izgledaju ti radovi? Da li uopšte da razmišljam o takvoj popravci? Nemam sada slike problema, ali ako je potrebno za savet mogu da uslikam i postavim. Hvala unapred.
  3. Pozdrav svima. Ja sam Aleksandar iz Niša imam 29 godina, vlasnik sam Fiat Punta mk1, 1998 godište auto, benzinac 1.1 motor. Auto posedujem već 6 meseci. To je moj prvi auto koji sam kupio sa suprugom. Čitam ovaj forum već duže vreme i rešio sam da otvorim nalog. Uskoro ću i auto ovde predstaviti i postaviti neka pitanja vezana za auto članovima foruma. Pozdrav!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...