Jump to content
FAS Goran

boky85

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About boky85

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    Prazna

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Interesuje me gde mogu da kupim novo kuciste za kljuc (skakavac) za Fiata Grande Punta 2006. godiste i koje su cene? Hteo bih samo da zamenim to kuciste ako je moguce, posto je trenutno skoro pa dotrajalo. Hvala. Pozz...
  2. Koliko sam video i pretrazio internet, u Uradi sam ima da se kupi taj repair kit za gume i jos mnogo sto sta...da li je to sada kvalitetno i ono pravo za taj auto, ne znam, ali znam da ima i nije skupo!
  3. Pa da, mislim da to i ovaj sadrzi, samo bez rezervnog...samo da prodjem tehnicki, zbog registracije, a posle cu uzeti tako nesto sto si naveo polovno!
  4. Ok, ja to kazem zbog felni koje ima i trenutnih letnjih guma na njemu, pa zato pitam...a i primetio sam da nema rezervni tocak, vec neki plasticni umetak, gde bi trebalo da stoji mali kompresor, dizalica i slicni delovi...da li ovaj model uopste ima rezervni tocak po fabrickom ili nema, pa vec moram kupovati onaj repair kit za popravku guma? Pitam zbog tehnickog pregleda, koji bih morao da uradim zbog registracije!
  5. Ok, super...hvala na pomoci, znaci puno...videcu sta ce biti na kraju...
  6. OK, hvala puno na ovim informacijama...male, ali znacajne...a gde bih ja to mogao zasigurno proveriti sto se tice motora i lanca, tj zupcastog, ukoliko prodavac bude insistirao sa tvrdnjom, da u njemu postoji lanac a ne kais, kako bih mogao da ga razuverim!? Postoji li negde neko uputstvo i slicno vezano za te stvari i taj motor?
  7. Pozdrav svima, Naisao sam na jedan primerak Grande Punta, benzinac 1.4 od 88kW/120KS, 2007. godiste, presao 148.000km. Izgleda jako dobro ocuvano, kako spolja, tako i iznutra, pored prve registracije, posto ide na ime kupca, od prvog, tj. pocetnog ulaganja bih imao sve 4 zimske gume, plus rezervni tocak (posto ga nema), rucica za vozacevo sediste (ono sto omogucava obaranje sedista, posto je auto verzija sa 3 vrata), uradio bih mu mali servis (zadnji mali servis je uradjen na 140.000km, 27.12.2017.godine) i eventualno nov akumulator. Motor savrseno radi, skoro pa da se i ne cuje, tih, ravnomerni rad. Letnje pneumatike koje ima na felnama su mu dimenzija, ako se dobro secam 205/65RZ17, tako nesto stoji, pa me i to buni jer koliko znam to mu nije osnovna dimenzija tocka, tj. pneumatika, pa da znam koje zimske mogu da kupim za te felne i ako neko zna nesto vise o tome, neka pise. Kazu da taj motor ima lanac i da nema velikog servisa, u sta takodje nisam siguran (nemam taj podatak), pa ako moze neko da mi kaze nesto vise i o tom motoru, bio bih mu zahvalan. Hvala!
  8. Pozdrav svima, Moze neki komentar za ova dva oglasa, vrede li sta ovi modeli ili ako je mozda neko vec kontaktirao ove oglase, pa da cujem misljenje. Hvala! 1. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13314732/fiat-grande-punto-19-multijet 2. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13282591/fiat-grande-punto-13multijet
  9. Zdravo svima, Vratio se sa letovanja, pa je opet pocela moja potraga za kupovinom nekim solidnim GP-om...Nadjoh neke oglase, stare koje stoje vec skoro mesec dana i neki koji su noviji...evo par njih, pa ako neko moze da mi sugestira i prokomentarise za njih: 1. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12992234/fiat-grande-punto 2. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13111875/fiat-grande-punto 3. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13012184/fiat-grande-punto-13mjet-75-k-s 4. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13086575/fiat-grande-punto-14-8v-nov-nov 5. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13098607/fiat-grande-punto-19 6. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13066268/fiat-grande-punto-14-16v 7. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/13028924/fiat-grande-punto-12-8v 8. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/12768456/fiat-grande-punto Neodlucnost oko izbora pravog modela i kupovine, jos uvek je na snazi, videcu dokle, ali ne odustajem tako lako!
  10. A kakvi su motori 1.9 dizel od 130ks? Ili benzinci od 1.2 65ks i 1.4 77ks i 90ks? Mislim uglavnom na cenu odrzavanja i tome slicno!
  11. I to sto kazes! Svakako cu se bazirati na 1.3 dizela od 75ks, ipak utisci i predlozi mnogih kazu da je taj motor bolji za odrzavanje!
  12. Mozda bi trebao, a mozda ne, ne bih znao...uglavnom, vidim da su sedista ocuvana, e sad, kakav je sam auto, to treba da odem i da vidim...sto se tice ovog dilera, znam da je pouzdan, ortak je pre 6 godina kupovao Seat Ibizu, od 130ks, 1.9tdi, u savrsenom stanju, tek ove godine ga je prodao, zbog kupovine veceg!
  13. Verujem. Znam da ne mozes da znas ista o autu ako ne odes i licno ga pogledas, i potrosis pare za obilaske po raznim auto-placevima. Sacekacu i videcu jos neke sugestije, komentare, preporuke, itd, pa cu videti na kraju sta cu uraditi. Ovaj post cu procitati, koliko budem mogao i stigao, posto ima dosta stranica! Hvala u svakom slucaju, ako budes imao jos nekih zapazanja za mene, slobodno prokomentarisi!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...