Jump to content
FAS Goran

aNGRY

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by aNGRY

  1. aNGRY

    Kućni ljubimci

    Naravno da nece biti isti pas. I 90 posto da ce umreti od tuge. Ker je ceo dan u depresiji, lezi na jednom nepomicnom mestu ne mrda se. Ne mogu da ga animiram, nista. Kad dodjem sa posla on pridje polako mase repom pozdravlja se skace, cim mi dete dodje u susret on se povuce i zavuce u neku rupu. Znam ja da on mene voli mnogo vidim to i osecam ali ne mogu da dozvolim da rezi na dete, kezi se i trza. Sve sam probao da ih spojim. Ne prihvata je, jedva je i zenu prihvatio jedva sam je i ja prihvatio. Dete mi je na prvom mestu. Svega sam ja svestan. I znam kako se i sad osecam dok pisem ovo. Ali jednostavno, nemam resenja za njega osim ovog. Ili da menjam stan za kucu u Beogradu da bi pas imao dvoriste.
  2. aNGRY

    Kućni ljubimci

    Bio mlad, sam i odmalena zeleo da imam psa ali majka branila. I onda posle nekog vremena promenilo se sve i odlucim da imam psa. I napravim najvecu gresku u zivotu. Jer sad pored zene i deteta nemam vremena za njega. A kod mene je evo 6-ta godina. Zivi sa nama u stanu ljubomoran na malu do zla Boga, trazim mu smestaj drugi bas iz ovog razloga, jer ce se kad tad desiti ono sto ne treba. Oglasio sam ga svuda da ga poklanjam pa evo koristim i ovde priliku. Ker se samo muci sa nama. I ja vise nemam srca da ga gledam takvog. Inace se zove Arci i haski kao haski hiperaktivan pas od rodjenja.
  3. Zato mi i ove vase potrosnje od 3.9 litara po gradu zvuce sjajno. Kao kolega vagenovac sa premocnim 1.9 tdi-jem od 90 konja kome auto u spicu i guzvi trosi 4.5 litara a na otvorenom 4.. Da da, kako da ne. Ne verujem da tezis trosi 8.5 na otvorenom. Ipak je on tu na 2800 obrtaja na 130 km 6-ta brzina mnogo znaci. Da je preko 3000 rekao bih da trosi 8.5
  4. Lancia thesis. 2.0 turbo. Ibarska magistrala 5.8. Ako verujete u bord-ove. Ne mogu da nadjem drugu sliku izgleda da sam obrisao. Otvoren put BG-NS 120km/h tempomat 6.5 l, u povratku 130 tempomat 7.1...
  5. Ako se lepo nasteluje radi to odlicno. I potrosnja je sasvim ok. Moj primer. Lancia thesis: 40 litara boca-350km i mozda malo jace od toga. Otvoren put 40 % grad 60 %
  6. Slazem se. Auto je pravljen za duza putovanja. Nije za akanje po gradu. Ja ga vozim svaki dan do posla i do kuce 14 km ukupno ali to sam ja. Kupio sam ga da ga vozim. A kad okrenem isto trosim dao za markicu za bus ili sipao plin u auto. Da je 1.9 ubacen u thesis ili 2.0 bio bi to super auto za sire narodne mase a sa pregrst beneficija koje ovaj auto stvarno pruza. Jer u koji god da sednem posle ovog su mi taljige. Dobro covek napisa par postova iznad. Dobar je auto. I moze da se nadje odlican primerak sa par sitnica za sredjivanje. Ko god ga gleda neka gleda zdravlje motora i turbine. Ostatak se nadje na otpadima od sitnica. A trap moze da se remontuje jer je nemoguce naci originalan deo.
  7. Evo i ja da se javim posto pomenuti automobil sa oglasa je moj. Da skrenem paznju na ono bitno pitanje koje si postavio a to je pitanje kakav je auto. Auto je savrsen sa svim svojim elektronskim anomalijama. Izbacice 100 gresaka koje veze nemaju sa zivotom ali ce i dalje ici auto. Primer otvorena hauba a vozis auto. Ne pricam o mom automobilu da ne favorizujem pricam generalno. I sve se nadje i sve moze da se zameni. Ali ne mozes naci automobil ispod 300 000... Zasto se ne prodaju, pa ni ja ne bih italijana sa 300 hiljada. Nema delova za motor ako ne daj Boze moras generalnu da radis, a i to sto nadjes da ti lici ne odgovara za tezisa. Ovo je odgovor od Vese, poznavaoca Thesisa i majstorcine. Kreni redom od jednog do drugog 2.0 iz oglasa, mogu da ti potpisem da neces naci nijednu da valja i da ima ulja na meracu. A sto se tice opreme ona je bogata. Solarni siberi, hladjenje sedista nisu nesto sto je nuzno i neophodno, a enterijer mozes naci i prepakovati ako ti se bas ne svidja za male novce. Automobil sam skinuo sa oglasa jer ne bih da menjam svemirski brod za VW znak i audi znak. Ako me iko razume. Jedina mana ovog automobila je sto ih ima malo u Srbiji i sto nemaju mercedes znak na sebi. Tad bi ih imalo na milione u oglasima. Pocevsi od ovoga sto si napisao koliko godisnje ces morati da popravljas nesto na tezisu je isto kao i sedi prorok foka na santi leda i u kuglu gleda.... Nece te popravke nista izaci ako je auto parkiran i ne mrda se. Sto se tice lampica ne znam ikoga normalnog koji divlja na plin, zna se za sta je plin ugradjen. Zbog manje potrosnje debljine novcanika. Ako se divlja lako se prebaci prekidac na benzin. Konkretno nisam imao nijednu lampicu da je zasijala zbog plina. Ali mozda i postoje kod neodrzavanih automobila. Sad sam ustvari i ukapirao zasto sam slabo aktivan na forumima. Thesis je auto za uzivanje i ne moze se porediti ni sa 40 000 evra skupljim automobilima, nije gradski auto ali zato obozava otvoren put.
  8. Kao sto naslov kaze kupujem kozna sedista za lanciu thesis u odlicnom stanju zajedno sa tapacirima koji nisu polomljeni i kojima nista ne fali. A mogu i tapaciri samo. Moja sedista su u dobrom stanju ali su mi tapaciri losi popucale su plastike koje drze buzire sajle i kvake. Znaci kupovina samo tapacira ili sve komplet ali u koznoj varijanti. Kontakt: 0666544444
  9. Mali gradski autic sa lepim paketom opreme. Neka Vas dugo sluzi. Meni prvi auto bio suza 1.3 cale se nekako nategao da je kupi 2005-te... Ja bih voleo cerka kad odraste da je ne zanimaju toliko kola kao mene. Inace ce biti tata vreme je da kupimo porodicni auto audi rs6 ne moze vise da se vozi ovako spor auto od 200 konja.
  10. Pardon. Porodicnog budzeta.
  11. Iz mog ugla gledanja. Ja sam dete radnicke klase. Nije mi poklonjen svet cim sam otvorio oci. Nas je cetvoro u stanu racunajuci i dlakavog stvora.(mislim na kera ne na zenu)Malo dete 13 meseci zena ker i ja. Samo ja radim zeni dali otkaz cim je zatrudnela a radila na pp ugovoru 4 godine. Umesto da pomognes trudnoj zeni ti joj das otkaz. Toliko o sadasnjoj vlasti. Radim po ceo dan kao el.tehnicar i imam dosta terenskih poslova. Nekad ne znam ni gde se nalazim od posla,cesto nisam ni kuci. I nemam nista da ostane od plate uvek se nekako krpim. Nesto na rate, kredit itd. U minusu, na nuli pozitiva i tako vrtim non stop. I jeste tesko pogotovo jer nemam pomoc nikakvu jer smo zena i ja sami u svemu(mislim na roditelje,cuvanje deteta makar nekad, novac ne trazim ni od koga) ali ako bih kukao i pricao o tome konstantno zavrsio bi u ludnici a zena i dete bez mene. Znate gde sam ja srecu pronasao? Dodjem kuci, ker me spopadne i obraduje mi se, dete me gleda sa puno ljubavi, uzbudi se kad me vidi tapse mi kad udjem u kucu siri ruke i grli me, zena pridje poljubi me. Ja i pored onoga sto sam mrtav umoran izadjem sa njima napolje ili se igram sa njima dok maloj ne dodje vreme spavanja. Eto to je moja sreca u celoj ovoj besparici i nemastini. Para nikad dosta i uvek ce biti problem. Pogotovo u Srbiji. Mora borba. Nema druge.
  12. Nesvakidasnji kupe koji ne mozes a da ne primetis na putu. Zanimljivo ovo izgleda. Tebi svaka cast sto je dugo kod tebe, ja ne mogu se skrasim ni sa jednim. Drzi me jedan auto citavih godinu dana. Da mogu da kupim nov auto verovatno bih morao da ga trpim 5 godina minimum.
  13. Pa da. Nije teska sigurno. Steta sto ti komsija nema rekorda c kupea. Nacrtao bih se ispred njega za dve sekunde da kupim auto. Da ne spamujem coveku temu vise. Ova lajsna na vratima sto se nastavlja na stranicu kako bi izgledalo to u boji kola?
  14. Ta ascona b nosi neke 13, max 14 obucu. Felna od tezisa 17 je teska prilicno. Sta ja da kazem koji imam dva seta felni na 13-tom spratu na terasi. Dobro ja imam lift. Ali kad ubacim felne u lift gledaju me svi kao da sam kreten. Priceless Dok sam bio u paviljonima nosio sam na 6-ti sprat bez lifta.Ova treca slika crnih felni, tu bi varijanta poliran falc i gun metal srce leglo ko budali samar.
  15. Spolja gladac a unutra jadac... Salim se malo ne zameri. Znas kako to kod tezisa ide. Obicno stanes ugasis auto i probas opet da upalis. hahahah Probaj da skines kleme i da vratis da se resetuju ove greske ako uopste moze tako. Ali nista te ne kosta. A onda krenes od svih dzekova odspojis i proveris kakvi su kontakti. Nemam ovakve bagove. Imam displej da pobrljavi izgubi boje, skyhook amortizeri greska, upalim iz treceg puta i radim na 2 cilindra citavih 15 sekundi i otvorena hauba.
  16. Upadam sad ovako bzv. A sto ne bi skratio te duze brezone umesto nove da porucujes? Nije to nikakva filozofija za strugara. I sto preko brezona poklopac da se ni ne vide? Bude sportski odradjeno a onda stavis poklopac preko.
  17. Malo svezih slika. Otpadi ne rade nedeljom tako da kad imam vremena ne mogu nista da uradim. Morace neka subota da bude slobodna.
  18. Kao neko ko od skoro poseduje 2.0T zanima me jel imas neka negativna iskustva sa tim motorom ili je u pitanju nesto drugo?
  19. Smucila mi se korozija...ali jesam bio brzi godinama... Hvala na dobrodoslici.
  20. Hvala. Prelistacu ja ovo detaljno posto volim sam da sredjujem automobile. Slikacu i trenutno stanje naravno cim se prolepsa vreme. Nisam od onih koji hvale svog trkackog konja a konj polomio nogu. Nemam sta da krijem. Za blow off mi palo na pamet bzv. Jos je petak, drugar je ubacio KN filter umesto fabrickog. Ima to vec nekog lepog zvuka za uzivanje.
  21. Sto se tice motora odlican je kao i turbo. Na calibri i astri turbo sam imao bailey blow off razmisljao sam o tome i ovde ali mislim da cu za sad samo uzivati u kolima. Kod mene je varijanta samo sa plavim enterijerom. I to bih u narednom periodu zamenio jer je vlasnik pre mog drugara bio pusac i ta prednja sedista imaju par rupica od cigareta. To sam mislio zameniti sa koznim plavim ceo enterijer. Pre ovoga sam vozio omegu b 2.2 2002 design edition. I ostali automobili su mi bili nesvakidasnji. Vectra b i500 look, astra bertone turbo 250ks itd...calibra turbo, astre gsi dve i tako...
  22. Meni iskocilo totalno neplanirano. Zamenio sam se sa drugom i doplatio malo. Tezis sa slike je kao iz salona. Ovaj je malo zapusten, fali mu jedno dobro poliranje i unutra i spolja. Svaki san je ostvariv ako imas cilj i uporan si.
  23. Evo da predstavim jos jedan auto svima Vama dobro poznat. Meni totalna nepoznanica al ajde nadam se da cemo se lepo slagati. U pitanju vec pomenuta Tereza kako je bivsi vlasnik zvao. 2002 executive... Za sad ove dve slike uslikane sinoc pre kise, preko dana kad ugrabim vreme bice novih. Posto sam sve zivo izmenjao iz Opel grupacije ovaj auto je meni sasvim nesto novo u pozitivnom smislu. Druzimo se cetvrti dan, jos se upoznajemo, za sad je sve u redu i prilicno sam zadovoljan. Lepsoj polovini nije jasna prednja strana automobila kao i ostalima, moje misljenje bilo podeljeno ali sto je vise gledam sve mi se vise svidja auto. Spolja kao i unutra ima sitnica za sredjivanje ali vremenom cemo i to sve srediti. Motor deluje zivahno, verujem da su svi konji na broju a o obrtnom momentu da ne pricam.
  24. Pozdrav svima od Preletacevica iz opel grupacije. Nov auto za mene, lancia thesis. Nadam se dobrom druzenju, a o kolima u novoj temi. A posto sam zeni obecao jedan fiat bravo u buducnosti, druzicemo se.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...