Jump to content
FAS Goran

milan_ns

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Ja sam u petak proveo ceo dan kod majstora. napunili freonom klimu i sve ok. na otvorenom putu koliko toliko hladi, ali u gradu nece... na kraju se ispostavilo da ni jedan ventilator na hladnjaku ne radi. inace u pitanju fiat brava 1.9 jtd 2001. Motor se nije pregrevao vise od normalne radne temperature.
  2. ^^^ ok ,sipam eurodisel ali sam testirao mol i ne svidja mi se trosi 8.5 u gradu, a na lukolilu 7 - 7.5
  3. ^^^ ok, sipam eurodizell,ali mislio sam s obzirom da je 2001 a tada je postojao samo euro 3, a sada euro 5 , da bi mozda ovaj euro 5 bio suv za njega. majstor mi rece da sipam euro ddizel ili da kombinujem eurodizel i d2 50% Ono sto me je dovelo u tu situaciju da o tome razmisljam je natpis na zatvaracu rezervoara goriva na kome pise only diesel, dok mi na w polo pisalo only eurodiesel. Inace sam u w polo 2006 god. redovno sipao d2 100.000 km i nista mi nije sada ima 250.000 na satu km... bio na rent a car i taxi.
  4. ^^^ ok , znam, ali sta moze da se desi ako sipam d2? imam nabavku po 80 dinara kod nekih kamiondzija.
  5. Imam Fiat Brava 1.9 JTD. Interesuje me koje gorivo da koristim a obyirom da kod nas sipaju i D2 u cisterne na natpisom eurodiyel...pa kad dođeš na pumpu kupiš kao euro 5, a na računu piše D2. Da li mogu sipati direktno D2?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...