Jump to content
FAS Goran

Aleksandar2507

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Vec sam citao vecinu vasih postova, na delphi dijagnostici ima opcija live data, ukljucim merenje akumulatora i alternatora, ali pokazuje sve dobro. Kupio sam dijagonstiku u nadi da mi nesto konkretno pokaze, ali i dalje ne znam u cemu je problem. Imao sam problem sa majstorom koji mi je rekao da mi je zamenio servo na volanu, ali i dalje ne radi, i rekao je da je sad problem do alternatora, ali alternator je dobar. Cudno je da mi se nekad desava da mi se u toku voznje kad dodam gas muzika pojava, a kad smanjim gas i muzika smanji. Jos jedna specificnost koja prati slucaj sa gasenjem serva je ta sto nakon sto obrisem gresku dijagnostikom, mogu 2x da gasenjem auta da ponovo pokrenem servo, nakon toga kad se ponovo ugasi, samo dijagnostikom.
  2. Zdravo svima. Imam vec duze vremena, dva meseca, problem sa servom na stilu, power steering failure, cak sam kupio i dijagnostiku, fault codec control unit I battery voltage, obrisem gresku na dijagnostici, ali se uvek iznova i iznova servo ponovo gasi? Takodje pitanje, javljaju mi se greske njih 2 stalne i 2-3 ne stalne, koje glase “ ....signal above maximum treashold”.Hvala

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...