Jump to content
FAS Goran

atabyuki

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

About atabyuki

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. probano sa klemama,kaceno na dijagnostiku i nista se ne vidi a resetovanje servisnog intervala i postavljanje novog se radi redovno na isti nacin i istom dijagnostikom godinama i uvek je bilo sve ok pa me upravo to i zbunjuje.
  2. Pozdrav svima i jedno pitanje u vezi putnog kompjutera na Musi 1,3 mj,poludeo putni racunar posle reseta servisnog intervala preko dijagnostike i sada vise ne pokazuje neku realnu prosecnu a ni trenutnu potrosnju nego lupa neke ogromne cifre 40,50 l prosecna potrosnja a trenutna isto ide u nebesa kao i prosecna brzina kretanja pa ako neko zna o cemu se radi dobro bi dosla svaka pomoc,hvala u napred svima
  3. Pozdrav,jel si zamenio enterijer na Musi?
  4. Pozdrav svima,dali neko zna dali pasuju prednji amortizeri i solje amortizera od nekog punta na Lancia Musu 1.3 multijet?
  5. Izgleda da sam i ja iste srece kao i ti po pitanju body kompjutera,reci mi koliko si ga platio i gde si ga kupio?
  6. Hvala na informacijama,moracu da krenem znaci redom pocev od ablendera a sto se tice auta nije tajna odakle je dosao,iz Italije je stigao i u saobracajnoj stoji da je vlasnik bila neka gospodja inace auto je vrlo lepo ocuvan kako iznutra tako i spolja,javicu kako sam prosao.
  7. Pozdrav za sve i jedno pitanje,od skora imam Musu 1.3 mj i nesvidja mi se kako joj svetlo radi,naime svetlo radi cim se da kontakt i tako pod svetlom pali sto bas i nije najbolje za akumulator pa me zanima dali je to preko dijagnostike upaljeno i dali se tako moze i iskljuciti ili je nesto drugo u pitanju,nisam jos nigde isao da proverim nego prvo da pitam ovde ako neko zna,hvala u napred.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...