Jump to content
FAS Goran

MarioSenta

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MarioSenta

  1. Odlican tutorial. Imao sam problem sa pregrevanjem na puntu 2002 1.2 v8. Odradio sam po opciji br 1 i nije bilo nikakvih problema. Hvala ti puno!
  2. Sredio sam, druze! Bilo je tacno kako si napisao. Vratio sam stari filter opet, posto novi ne odgovaraju, malo sam valjde bolje sad uglavio filter, i na novo crevo za gorivo sam stavio plasticnu spojku,posto je bilo jako dugacko, pa sam morao da ga savijem nekako, a da ne bude prelomljeno. Hvala puno na savetu!
  3. https://photos.app.goo.gl/eiLcabNjaUFtqQ6g6 Evo slike filtera i gumica. Na taj manji filter sam mislio.
  4. Hvala ti puno na savetu! Samo vidim da doslepam nekako makinu kuci, pa cu dati sve od sebe. :-) Je l ima neka fora da se ucvrsti, posto ova dva filtera koja sam dobio uz ulozak, jedan ima predugacak pipak, a drugi ne znam kako se povezuje, posto sa donje strane ima otvor
  5. Veliki pozdrav svima! Imam problem posle menjanja uloska pumpe. Stara je crkla, pa sam sam zamenio ulozak Kupio sam magneti marelli. Naravno polomio sam plasticnu maticu pri skidanju pumpe, pa sam i nju kupio. Problem je sledeci, posle montaze pumpe vratio sam sve kako je bilo, zavrnuo maticu i povezao crevo i struju, dao kontakt, startovao auto i sve je super radilo. Pustio sam da radi u leru par minuta. Posle sam presao nekih 10tak kilometara i proverio sam kod pumpe da ne curi negde, i video sam da malo vlazi u podnozju matice, ali je sve dobro radilo sem sto mi je u toku voznje pri prebacivanju iz prve u drugu auto jedva povukao u drugoj u jednom trenutko. Sutra dan je supruga vozila na posao i sve je bilo normalno, ali kad je krenula posle posla do grada, auto je jedva vukao. Kad je zavrsila sta je imala u gradu, auto se startuje i za 2-3 sekunde ugasi. Pri davanju kontakta pumpa se cuje, ali su isti simptomi kao kad je pumpa crkla. Zavergla, motor se ukljuci i polako se iskljuci. Moze li mi neko reci sta moze biti u pitanju? U pitanju je punto 2 1.2 v8 2002.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...