Jump to content
FAS Goran

sedicivalvole

Members
  • Content Count

    136
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sedicivalvole

  1. Moze zamena za pragove od Fiat brava II
  2. Malo se razlikuje to je istina, ali kao sto kolega kaze lakse je iseci plastiku I manje se primecuje.
  3. Odgovara I od Alfe 147. Ja sam uzeo za 15€
  4. Trenutno mi trebaju pare, ako se predomislim javljam se.
  5. I Felne su u odlicnom stanju, gume 2013 godiste, sve cetri imaju saru 4mm. 320€
  6. Vrlo moguce da je do akumulatora, nisam jos stigao da zamenim pa da testiram.
  7. To sam nedavno primetio da kad sacekam da se sve lampice pogase I zaverglam normalno upali. Danas mi je prvi put prijavio tu gresku pa sam pomislio da nije mozda senzor u kvaru da daje neke pogresne vrednosti.
  8. Imam Fiat Bravo 2007, 1.9 mjet. Desava mi se ponekad da duze vergla i nece da upali, kad ponovim verglanje upali odmah. Desava se i zimi i leti. Zimi upalim auto iz prve i ako ga ugasim posle jedno 500 metera i sacekam par minuta pa probam da upalim on vergla dugo. Danas je prilikom verglanja upalio Excessive radiator fluid temperature. U vecini slucajeva upali dobro, ovo mi se desava jednom u 10-ak paljenja. Da li je neko imao takav problem.
  9. Eibach Sportline opruge za fiat stilo, u perfektnom stanju. CENA 90 evra.
  10. Nisam dugo pratio forum pa nisam video. Hvala na obnavljanju teme i na razumevanju oko ulozenog truda. Tipo je dobio novog vlasnika i dobro ga sluzi, a nije ni cudo kad je na autu sve bilo uradjeno. Pozdrav
  11. Ja sam napunio pun kanal silikonom i kad sam spoijo staklo sa kucistem silikon je izasao na sve strane oko celog fara,a posle sam "isfugovao" viskom koji je izasao:). koristio sam obican providni silikon pa predpostavljam da je do njega ako on moze biti uzrok. Nadam se da ce prestati posle nekog vremena:). Hvala na odgovoru
  12. Jedno pitanje ako moze? Otvarao sam far na skodi fabiji 2 zbog farbanja u crno i ugradnje projektora. Sve je lepo ispalo ali far mi magli kad mu vratim poklopce za menjenje sijalica. Da li je moguce da je do silikona jer sam sa njim lepi staklo kad sam vracao. Da mozda ne isparava pa zbog toga magli? Voda ne ulazi kad se pere auto.
  13. Da skratim pricu,motor je izvadjen iz coupe-a koji je bio na BG table,sto znaci da imam poreklo motora izvadjeno u Ljermontovoj i imam ugovor sa vlasnikom,tako da je motor sad na moje ime. Ko hoce moze da ga zavede i da placa registraciju 4 hiljade vise.
  14. Bez ljutnje ali nemam vremena za dopisivanje. Ostavio sam broj telefona,pa ko je ozbiljan nek zovne! Zaboravio sam da dodam da auto ima i CD sa 4 zvucnika.
  15. Prodajem Fiat Tipo Sedicivalvole, ubacen motor od Fiat Coupe-a 2.016v turbo 200ks. Auto je u besprekornom stanju, jedinstven u Srbiji. Ima 4 nove gume Nokian 7mm sare, alu felne, kozna sedista, Eibach opruge, Remus auspuh, zamenjena sva 4 diska i plocice, prednje Ferodo racing, atestiran sekvent plin Zavoli,KN filter. Bez ulaganja.. Vlasnik sam 5 godina. Auto je registrovan do 15 maja 2015. Vredi pogledati!! 0641840797

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...