Jump to content
FAS Goran

Maremarer

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About Maremarer

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Pozarevac

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Razvucem kablove po autu i napravim kancelariju. Sta mi tesko
  2. Jbg, to jeste zajebano, a ne znam jel moze da se tel puni preko ovog prikljucka ispred menjaca sa nalepnicom Windows?
  3. Sta znam, ja ga takvog kupio, a iskreno deluje mi lepse kad se fles ne vidi...u svakom slucaju dostupan je, nije negde zavucen nego se tako savio kablic da ga nisam odmah primetio.
  4. Update: pronadjen kabal u kaseti povezan sa multimedijom za prikljucak flesa
  5. Eto, pojma nisam imao da ima "hill holder" a jel se to racuna kao frizider ako ima duboku rupu ispod naslona za ruku kroz koju prolazi vazduh od klime? Jbt, ja cu auto da upoznajem jos 3 meseca
  6. Prethodni vlasnik se otvorio za multimediju
  7. Kad smo vec kod kvaliteta delova za servisiranje i popravke, za Focusa sam kupovao u Delmax-u, ali ne znam jel ima neka druga firma koja je "bolja" za Fiat vozila. Iz Pozarevca sam pa mi to poprilicno ogranicava izbor radnji za delove.
  8. Hvala, tako mu izbacilo, a stvarno mi ne smeta sto je neko vratio 30k kako ume da bude
  9. Za 3 ned koliko sam trazio auto sve vreme sam gledao samo benzince, a 90% paznje je bilo usmereno na focus ll restajling (8 god sam imao focus 1 1.6 benzinca). Onda u subotu sasvim slucajno vidim oglas za ovaj Bravo i u ponedeljak ga kupim. Jos mi nije jasno kako sam odlucio za dizela
  10. Hvala zbog klinca i nadolazece prinove nabacicu presvlake preko sedista
  11. Prvi put sam vlasnik nekog Italijana i prvi put dizelasa. Za sada fino ide iako je mesec dana premalo za bilo kakav konkretan utisak, danas sam ga terao na dijagnostiku i lik mi potvrdio da je auto u odlicnom stanju sto se tice dizni, turba, protokomera, onog filtera sto se samoodrzava - dpf valjda i dr sto se moglo videti. Jedinu zamerku je imao sto je program pokazivao predjenih 130000 km, a meni na satu je 103000 km. Pretpostavljam da je kilometraza vracena prilikom uvoza 2013.godine, posto je od tada redovno odrzavan u ovl.servisu kod Nese u Paracinu, ali ko ce ga znati, nije ni puno vraceno...u svakom slucaju planiramo da nam bude porodicni auto par godina sigurno. Inace, u pitanju je 1.9 mjet, 120 ks, 2007.god, koza, tempomat, multimedija, parking senzori pozadi, alu felne 17" sa dobrim letnjim i zimskim na celicnim od 15"...fino ocuvan auto
  12. Pozdrav drustvo, ja sam Marko iz Pozarevca, od pre mesec dana vlasnik Fiat Bravo 1.9 mjet, 120 ks, 2007. god... Ajd pa ziveli, u zdravlju se druzili!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...