Jump to content
FAS Goran

Velja

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

About Velja

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 01/16/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd, Rakovica

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Punto Classic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imaš li levi far (ili bar staklo fara) za punto klasik 2009?
  2. I meni je na puntu mareli crkao dva meseca posle garancije, i to tako da sam upalio auto otišao gde treba i kad sam hteo da se vratim mrka kapa.
  3. Uzeh Energizer na kraju za 7900 dinara sa otkupom starog.
  4. U pravu ste, uzecu tudor najverovatnije, stize im sveza tura sledece nedelje...
  5. Treba da kupim akumulator i našao sam u Tempu banner koji mi odgovara a i cena je dobra obzirom da je vikendom 10% popusta, samo me odbija činjenica da je akumulator iz novembra 2011. Koliko zaista to može da mu šteti i da li da kupim aku koji je toliko stajao?
  6. Moj puntić ima 16k km a inače detonira od prvog kilometra, e sad se to smanjilo dosta otkad sipam evropremium, ali i dalje kad je klima i napor zvoni ko deda mraz. Svima u familiji se puntići isto ponašaju, a ima ih četiri
  7. Pridružujem se hvalospevima za servis Goran, toliki profesionalizam i posvećenost rešavanju problema ni u jednom servisu nisam video. Auto su vraćali tri puta na dizalicu dok nisu našli šta je lupkalo kod levog točka, pride su mi i sredili dosadne kontakte za air bag i ugasili lampicu, domaćinski-besplatno! U servisu fiati sa raznim tablicama, dolaze ljudi iz cele Srbije a ono šta sam video potvrđuje što mi je Goran i rekao "radićemo ga do sutra dok ne nađemo šta je, ne može da izađe odavde nepopravljen". Maksimalna preporuka...
  8. Probao sam na drugom laptopu i pustio scan i evo kako je sam podesio konekciju (ja sam čekirao high latency): Fora je što sav drugi softver radi super, scanmaster, scantool, a torque na android telefonu je vrh! Samo ecuscan neće. probao sam i 3.3 verziju i ništa. Ima neko ideju šta bi moglo biti, ili link za 3.6 verziju...
  9. Meni ecuscan neće da se konektuje sa ecu iako je komunikacija u redu, evo na slikama kako izgleda. Verzija je 3.5 "registrovana". Jel grešim negde?
  10. Evo meni je pre neki dan blokiran EGR jer nije zatvarao i efekat je kao da sam seo u drugi auto, motor vuče snažno iz malih obrtaja a iza mene planinski vazduh umesto dimne zavese . I da potvrdim sledeće, kazaljka za temperaturu stoji gde je bila i ranije, a motor se zagreva isto kao i pre. Što se mene tiče mit o EGR što se tiče tih aspekata je razrešen. I još nešto, bilo je potrebno samo 15k km našeg goriva da se EGR pokvari (a sipam na mol-u) dok je 250k km u Italiji je radio bez mane.
  11. Ja sam moj sat sredio prošle godine i sad kako je počelo oko 30C i u kolima na suncu bude vrelo tako valjda toplota širi materijale i kazaljka se opet "budi" doduše samo dva puta i to minimalno. Jel ima neki način da se ovo trajno sredi, ili moram krivim pinove jednom godišnje? Možda neki kontakt sprej?
  12. Sa bord kompjuter dugmetom, polomljena poluga brisača, slike na http://www.polovniautomobili.com/oglas1138118/fiat_punto_classic_amblender_sa_trip_kompjuter_dugmetom/ PM ili 065/8272-186
  13. Da odgovorim samom sebi vezano za širinu felne i gume (marea ima alu felne od 6Jx15): I još par važnih podataka, nosivost: index brzine:
  14. Gde si našao Fuldu za tu cenu, ja sad zvao beogumu i u 195/60/15 imaju najjeftinije hitris za 6700 sa montažom i balansiranjem. 185/60/15 je 6300 isto hitris. Iskreno oklevam da odstupanja budu veća od maksimalnih 3%, ne zbog laganja tahometra već zbog naprezanja kočnica, to je glavno upozorenje vezano za odstupanja. Jel 175 suviše usko za tu felnu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...