Jump to content
FAS Goran

Djuroni

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Djuroni

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 10/26/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi Sad

Previous Fields

  • Garage
    Lancia Musa, 1.4b 70kw/95ks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Da imam panorama krov. Imam garažu, nisam imao još susreta sa padavinama kao što je grad ali sve druge padavine je podnosila normalno. Bolja je varijanta sa 6 brzina, na auto-putu mi je prkazivala prosečnu potrošnju 5,8l (relacija NS-BG) sa brzinom kretanja do 120km/h.
  2. Imam Lancia Musu 1.4 benzin istu kao ova iz Švajcarske. Svaka preporuka, kod mene je malo više od godinu dana, prešao oko 8000km bez ikakvih problema. Prošao sam Bosnu i CG sa autom bez ikakvih problema. Ono što moram napomenuti je motor 1.4 sa 90ks koji je definitivno trom na uzbrdicama. Sledeće je potrošnja u gradu koja ide i preko 9l. Sve ostalo, udobnost, oprema, održavanje, odnos cena-kvalitet, samo reči hvale. Obrati pažnju na tog Švajcarca, piše čini mi se da ima tempomat ali nema.
  3. Svaka čast za aplikaciju! Sada mi je duša mirna, kilometraža je stvarna.
  4. LANCIA MUSA 1.4 16v benzin, 70 kw, 6-stepeni manuelni menjač, 11.januar 2006.godine, 104.300 km, uvežen iz Italije. Platinum paket opreme. Enterijer u jako dobrom stanju.. Oprema - automatska dvozonska klima, abs, aluminijumske felne, putni računar, kožni volan, radio cd, sedišta i čitav enterijer u braon boji, sedišta kombinacija koža-štof, el.retrovizori, el.podizači x 4, airbag x 6, svetla za maglu, 2 ključa i kod kartica , daljinsko zaključavanje, panorama krov sa elektro otvaranjem, 6-stepeni manuelni menjač, servo + city servo. Ovakav auto je predstavio i @cika_kole Slike su sirove. Auto nije opran, poliran i usisavan. Trenutno se nalazi na sređivanju.
  5. Pozdrav svima. Zovem se Petar i od danas sam vlasnik Lancia Musa. Do sada sam vozio Nemce ali nikada nije kasno....
  6. Hvala za brz odgovor. Kakvo mišljenje imate o Lancia Musa modelu sa 1,4b 70kw/95ks? Vredi li uzimati taj auto?
  7. Pozdrav drugari. Može li jedna provera? Pokušavam da se nakačim na linkove ali mi ne ide. Evo slike, hvala unapred!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...