Jump to content
FAS Goran

Radivoje

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

About Radivoje

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. U pravu ste mnogo dobro izgleda ova siva.Ja sam video crnog sa felnama u ovoj gold boji i nekako mi zapalo za oko ali na mom autu moza ipak bolja ova tamno siva. Gledam u oglasima i ove spor varjant se dosta razlikuju u opremi.Nije mi bas jasno da mnogi imaju ruckice na zadnjim vratima umesto el.podizace. Ja sam trazio da ima skoro sve iako se dosta toga realno malo koristi. Naprimer tempomat sam probao dali radi i verovatno cu ga koristiti jos jednom na putu do mora i to je to. Hil holder je zanimljva i korisna spravica.
  2. Sve vec sredjeno nema nista vise mozda jos neke estetske sitnice tipa multi medije itd ali to mora da saceka. Nisam ga ni ja cestito provozao tako da od posla nista Razmisljam jos i o farbanju felni u ovu boju sta mislite kako bih izgledalo?
  3. Ja sam trenutno preko supruga je terala auto ima garancija naravno ali ne znam koliko.Zvao sam za polovne menjace i oni se krecu od 300e do 400e. Naravno jos ugradnja oko 50e + ulje oko 30e i daju samo radnu garanciju par dana.Ove menjace je tesko naci u dobrom stanju. Tako da mi je ovo bila bolja i jeftinija varijanta. A sta su sve menjali nemam pojma imao je problem sa lezajen koji je zujao u leru i trecoj brzini i ponekad zakrci u drugoj.Sada to sve glatko i tiho radi bez ikakvih zvukova. A za cenu to ja tesim sebe da sam prosao povoljno
  4. Zamenjeni lezajevi i ulje. Ako sam dobro razumeo jedan lezaj za ovaj menjac je preko 4000din. Jeste mnogo ali sta cu racunao sam na to.Auto sam platio 3600e i planirao sam ulog oko 600e.Tako da me je servis menjaca i set kvacila toliko i kostao. To je 4200 a na oglasima je tesko pronaci ovakav za taj novac.I naravno sada znam sta je uradjeno.
  5. Menjac servisiran dugo sam razmisljao dali da menjam ili servisiram ipak se odlucio za servis.Posto sam trenutno u inostranstvu supruga odvezla auto u Sabac na servis. Menjac uradjen u servisu Zegarac i sve pohvale za njih.Sve zavrseno za jedan dan skinut menjac servisiran i vracen.To zadovoljstvo kostalo 320e.Uradjen i veliki servis. Zamenjen zupcasti,spaner,vod.pumpa,ulje u motoru i filteri.Zamenjeni i silen blokovi na viljuskama i zadnji lezaj tocka.Nadam se da je sad sve tip top samo sipaj i vozi. Potrosnja za sada oko 6.5l vecinom na otvorenom putu se vozi.
  6. @gile smederevo Top alfa da je nisi kupio u Paracinu? Kada sam ja uzimao brava covek imao istu alfu.
  7. Naravno samo se raspitujem da vidim sta koliko kosta pa cu videti sta da radim.Inace sam iz Kosjerica kod Uzica. Ulje ide posebno u ove menjace. 6-a brzina mi je ok. Goran mi je prilicno daleko ali ako budem morao otici cu.Ovde nece niko da se bakce da otvara menjac samo menjaju.
  8. Taj cuveni M32 Jeste druze mladji 5g ali je to svajcarac vozio dok nije doslo da se menja i onda prodao nama da mi menjamo.Kad sve skockam nadam se da sam bar 5g miran sipam gorivo i ne mislim
  9. Na mom satu je 175000km ali mislim da je realno oko 250000km.Set kvacila je morao da se promeni druk lager je bio fabricki zato je i zujao.Svi se zale na ove 6-stepene menjace kazu da generalno imaju problem sa lezajevima unutra.Nije to zujanje strasno malo se cuje u trecoj brzini.Naravno necu jos menjati ali da se pripremim.Generalno sam zadovoljan na auto i zato bih voleo da napravim da sve bude tip top.Vide sam ovde na nekom bravu ove stitnike od vetra sto idu na prozore to planiram da stavim svidja mi se kako izgleda.Naravno i neku tipsku navigaciju (nije mi potrebna ali dobro izgleda) Ali sve po redu prvo mehanika pa onda estetika Naravno u ponedeljad zakazan veliki servis (Kaisi,spaneri,vodena pumpa,ulje,filteri...)
  10. Zamenjen set kvacila kostao 230e + 50e rad.Sad novi problem cuje se menjac u trecoj brzini zuji neki lezj.Procitao sam negde na forumu da Raco u Sapcu ima menjace pa ako neko ima broj neka mi napise.Razmisljam da zamenim i menjac i onda sam miran.
  11. Hvala,koliko kosta reparacija i ugradnja xenona da pocnem da spremam
  12. Ja sam trazio crnog kao tvog ali nisam uspeo da nadjem,generalno ih je malo u ovoj opremi.Meni je svaki auto najlepsi u crnoj boji jos kad se sklope neki sitni detalji i dobre felne onda je top. Tvoj auto je bas ono sto sam trazio.Mada mi se i ova boja sve vise svidja.Sto se tice motora mislim da je to sada sve slicno sto se tice odrzavanja i potrosnje.
  13. Posle punta dvojke svi farovi dobro sijaju.Na puntu sam bas imao problema sa svetlima bilo je doslo do toga da neidem od kuce kad se smraci.Ova mi za sada sijaju dobro.
  14. Nema na cemu drug,mislim da vecima auta sada ima te sajle izmedju rucice i menjaca.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...