Jump to content

Gen Y

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Gen Y

 • Rank
  Il Nuovo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade
 1. Apdejt: 1. GLOW DOCK LAMPICA - 1/4 grejača su crkli, može da se ignoriše dok ne pravi probleme pri paljenju, a ne pravi. 2. ENGINE LAMPICA - Restart kompa je rešio ovaj problem. 3. TRIP BUTTON - Mora da se menjaju obe ručice. 4. USB JACK - Mora da se menja BlueMe sistem. 5. Potrošnja izgleda da nije opala mnogo ali je gušenje motora prestalo sa čišćenjem EGR ventila. Pozdrav!
 2. Sve po centru, hevi gužva ali i dalje. Njega se prodaje kao 5.7l po gradu i 4l na otvorenom, to nije realno za centar i za 10 godina star auto, ali 7.5-8l mi je malo previše. Izvestiću šta je bilo
 3. Ćao svima, Uzeo sam polovnu Lanciu Y (FRA, lizing) i upravo je testiram pre nego što je odvezem na mali servis i ostala, nadam se manja, utezanja. Imam par pitanja na ovu temu, pa molim dobrovoljce sa iskustvom da asistiraju 1. GLOW DOCK LAMPICA - Palila mi se pri paljenju i ostajala upaljena tokom vožnje sve do juče, kada je iz čista mira prestala to da radi. To je, koliko razumem, grejač koji služi za paljenje dizel motora i bitniji je zimi nego leti? Svakako bih ga sredio, ali ako nije od primarne važnosti, ostavio bih možda za naredne mesece. To ne bi trebalo da je skupo, par soma? 2. ENGINE LAMPICA - Palila mi se takođe pri paljenju i ostajala upaljena tokom vožnje sve do subote, kada sam uradio servis klime. Mislio sam da to ima veze sa GLOW DOCK lampicom ali moguće da nije. Neke ideje šta bi moglo da bude? Svakako ću ga na dijagnostiku, a u vožnji nisam osetio čudne stvari (mada prvi put vozim ovaj model), izuzev blage tromosti do 2.000 obrtaja, što je koliko vidim normalno? 3. TRIP BUTTON - Ne radi. Nalazi se sa strane ručice na kojoj su brisači. Neko imao iskustva? 4. USB JACK - Takođe ne radi ili ne znam kako da ga aktiviram. Nalazi se pored menjača. On je navodno pravljen za Windows operativne sisteme telefona, možda je do toga? Neko imao iskustva? 5. Potrošnja na prvih 100km po Beogradu, mahom po centru i bez divljanja, mi je 7.5L . Vidim da je to blago više nego što iskustva ljudi po netu pokazuju. Ima li razloga za zabrinutost? Imam još par nedoumica, ali za sada toliko Unapred hvala!
×