Jump to content
FAS Goran

Nikolaj

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nikolaj


  1. Da se vratim na temu.Danas sam bio kod coveka,koji doterava auta iz Svajcarske i on mi kaze-Stila tesko mogu naci,malo ih ima tamo,uopste FIATA slabo ima.

    ajde i ja da ti kazem za svicu,posto imam malo veze sa istom.stila nema mnogo,ali se mogu naci,ali ne u ceni koju ti mozes da platis,a da imas dobar auto plus jos carina i porez.ali ovo da FIATA slabo ima je obicna glupost.i jos nesto pitaj tog lika kad je ta astra prosla zadnji put tehnicki u svajcarskoj


  2. Drugari, :D

    da preformulisem pitanje:

    Znaci nekom od vas ko ima novu vozacku (plastiku), Makedonac je i pored nje izricito trazio medjunarodnu.

    Ne znam za makedonce,u Sloveniji kad su me zaustavili nisu pominjali medjunarodnu dozvolu,dovoljna je bila ova nasa nova plasticna.Ako hoce da te zezaju,uvek ce nesto naci


  3. Ma ja mislim da sve nalepnice moraju da ostanu gde su, tipa svaku sledeću lepiš redom iznad ili tako nešto...

    Mislim da ovo nije tacno.Zbog cega da ostaju stare nalepnice,ako dobijes novu?Sta dokazujes sa tim?Sta pandure ima da zanima da li je auto vec bio registovan ili ne,ako si registrovan u trenutku kontrole?

    @Togo postovali smo u isto vreme :thumbup:

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...