Jump to content
FAS Goran

Jevrem1

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About Jevrem1

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vratio 5 stranica unazad,nasao samo jedan komentar i to polemika izmedju standard i sport varijante,lik ka za da je zadovoljan standard varijantom. Hvala puno. Meni pozadi su ja mislim Delpfi diskovi,najverovatnije cu uzeti Galfer plocice. A napred Ate i diskovi i plocice.
  2. Ja kazem sta mi je rekao prodavac kada sam ga kontaktirao. Hvala za komentar,znaci mi puno.
  3. Slazem,ali ipak mi vise znace svezije informacije. Citao sam unazad,ali vecina su komentarisala kako su uzimali,ali retko ko je pisao utiske posle predjenih par hiljada kilometara. Evo jos jedno pitanje,meni trebaju zadnje plocice,prodavac u Ns me je pitao koje su mi prednje plocice,ja kazem Ate,kako najbolje je uzeti Galfer i prednje i zadnje zbog ravnomernog kocenja. Molim nekoga da cujem komentare na ovo.
  4. Molim nekoga ko ima licna iskustva sa Galfer plocicama i diskovima,da podeli na forumu. Neko da je presao preko 5000km,kakvi su utisci,kako koce i da li skripe. Hvala
  5. Uvek oni nadju razlog da te odbiju,jer sve drugo ne valja,a njihovi proizvodi su extra. Tako ATE kad reklamirate,ako nadju da glavcina nije ociscena extra da se sija pre stavljanja diskova i plocica,ne priznaju reklamaciju. Kada sam 2011god stavio Lucas plocice,one su posle odredjenog vremena pocele da skripucu. Reklamirao sam u Ap sportu,kao nemoguce Lucas da skripi,pogledase diskove i odmah nedjose razlog zasto skripe,losi diskovi. Ja sam te diskove vozio jos 5god i presao sigurno preko 60000km. Eto koliko nisu valjali diskovi.
  6. Posle 2-3000km pokazace se kakvog su kvaliteta. Ako ima zajebancija,tada pocinju. Drugaru na C4 posle 2000km pocelo da trese pri kocenju,reklamirao,kazu iskrivili se diskovi.
  7. Slazem se sa tobom,ja bih jos dodao pred stajanje kao da blago drlja nesto. I kada skrecem u desno,ostra i duga krivina,par puta mi kao cakce posle 2-3 sekunde od ulaska u krivinu. Kaze majstor do plocica,naisao neki tvrdji deo i dok se ne potrosi ima tako da se cuju. Polako nestaje taj zvuk,sve je slabiji. I kako onda da ne razbijes o zid plocice,diskove...moj drugar za stilo karavana uzeo najgoreg Kineza neke ITN,prednje i zadnje plocice 2800din koce i ne cuju se,a ja za ATE koliko se secam samo za zadnje dao skoro 4000din,prednje bese preko 5000din!!!
  8. Da li neko moze da mi kaze,kakva su iskustva sa TEXTAR plocicama?
  9. Moj majstor mi je rekao kada sam uzimao Ate (opet kazem,jedino mi je on rekao od 10-ro majstora da ne uzimam Ate,jel ima dosta reklamacija),da uzmem trw,da su kako on kaze da su puska. Ali citam ovde neke komentare,da se i na njih zale.
  10. Ja mislim te godine kada sam uzimao ATE ,da je Kit bio generalni uvoznik. A da ima reklamacija na ATE ima i to dosta. Radio sam kljesta pre 20dana kod jednog lika koji remontuje isto mi je rekao da izbegavam ATE,ima dosta reklamacija. On mi preporucio Textar plocice. Ok,lik koji je radio u Lestanima u magacinu Kit komerca,rekao mi je da su pored njih oni i da mogu da se kupuju delovi tu.
  11. Ako sam ja dobro cuo,mislim da Slajer ima neki magacin u Lestanima i da tamo mogu da se kupuju delovi?
  12. KIT KOMERC A kazi ti meni gde se to kupuju originalni ATE?
  13. Kupio sam ATE diskove i plocice pre 2god,od 10-ro majstora,9-ro se klelo u cuveni ATE,samo mi je moj majstor tada rekao da ne uzimam,jer dosta njih se zalilo u poslednje vreme. Ja ga nisam poslusao,her mi je on jedini rekao NE UZIMAJ,ipak je 9-ro majstora pametnije. Vrlo brzo,recimo 2-3000km pocele su da cvile i kada polako kocim,pre zaustavljanja kao da drljaju,struzu...majstor kaze da se cuju,takve su. Opet pitam da li je normalno da cuveni ATE,sajla rucne pukne sa godinu ipo dana i da se zadnje plocice pri kraju na 25000km? A kostaju i diskovi i plocice i sajle za moj standard puno! Auto je kod mene 10god,ako sam sa prednjim LUCAS kupljenim 2009god presao 70000km i mogu da kazem da na prstima jedne ruke mogu da nabrojim koliko puta mi se abs aktivirao pri kocenju,onda mozete da zamislite kako ja vozim. Da napomenem da sam ja diskove prednje zamenio na 100000km,a pre mene nd znam koliko ih je covek vozio. Da sam kupio neki krs koji kosta malo para,ne bih se nervirao,nego sam kupio cuveni ATE,a za paprenu cenu nisam po meni dobio extra kvalitet! A i sada koliko cujem,sve vise ljudi imaju primedbe na cuveni ATE. Sad vise nisam siguran da bi i onih 9-ro majstora posle 2god se svih 9-ro kleli u cuveni ATE. Ovo je MOJA realna slika o diskovima,plocicama i sajlama cuvenog ATE.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...