Jump to content
FAS Goran

Magnus

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

About Magnus

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

692 profile views
  1. Jel postoji neki nacin da proverim to, ili jednostavno da kupim nov akomulator?
  2. Meni Alfa 159 110kw trese pri prvom paljenju samo, kad nisam palio 1, ili 2 dana. Lepo vergla, upali, ali se zatrese, posle upste ne. Sta moze biti? Akomulator je 12.35v, Pri paljenju padne na oko 10.50. U voznji je ok, takodje i pri gasenju bez kvacila nema nikakvog tresenja, sve ok. Sta moze biti?
  3. Zavrsio sam i pregled amss i tehnicki, kao sto ste rekli, niko me nije ni pitao za auspuh.
  4. @Grafit Extra izgleda! Hvala svima, sutra u 10 imam zakazano, nadam se da ce biti ok sve, javljam!
  5. Nadam se, mada prvi put je radjen pregled amss kad je auto uvezen u BG na auto placu, i tehnicki je tamo prosao, rekao mi je vlasnik autoplaca da nije morao da skida auspuh. Sad ne znam kod mene u gradu kakve su procedura. Da li se auto slika uvek kada se radi pregled amss? Bilo bi dobro kada bi imali na uvid slike
  6. Sutra imam pregled AMSS za atest za forlije. Na autu je dupni auspuh, medjutim sa tim auspuhom je prosao AMSS pregled pre 1 mesec kad je uvezen, takodje je prosao i tehnicki. Da li mogu da mi prave problem sutra zbog tog auspuha, cak iako je prosao sve preglede ranije? Danas kad sam zakazivao rekli su mi da na autu sve mora da bude fabricki. Ako me zezaju, sta mi je ciniti? Hvala
  7. Kontaktirao sam i za 3D stampanje, u svakom slucaju se ne isplati nikako. Samo polovno ili da se kupi novo.
  8. Nisam znao to. Imam fabricki broj, 51768626. Hvala, tako cu uraditi.
  9. Na Aliexpres nema cep ovaj. Ali sam nasao u Italiju, orginal. 17E https://www.xdalys.lt/en/wheel-cap-wheels-fiat-stilo-idea-original_wheel-caps Nadam se da moze da se naruci u Srbiju.
  10. Hvala puno, kontaktiracu ih i javljam. Nisam znao da moze, bitno mi je kalup da se uradi, posle ovo plavo fiat moze da se nadje lakse ili zalepi nesto.
  11. Plasticni je, jel imate kontakt neki od nekog ko radi to sa 3d stampacem?
  12. Juce sam po kisi vozio i ispalo mi je jedan cep od felne. Neka retka felna, tesko mogu da nadjem. Ako postoji pogucnost da se nekako izradi po uzorku ili neka druga improfizacija? Hvala Ruzno izgleda bez.
  13. Da, kad dam kontakt, lampica grejaca se uopste ne pali nikad ni na sekundu. Majstor je uradio nesto da proveri da li ce ispisati gresku kada ima neki problem sa grejacima, kaze nista ne reaguje. Mogu sva 4 grejaca da ne rade na ekranu nece ispisivati nikakvu gresku On predlaze da vozim tako posto kaze da su grejaci u funkciji. Onda ispada da nije do same lampe u tabli cim ne ispisuje gresku. Kao ECU da ne registruje postojanje grejaca. A pali bez problema po bilo kom vremenu. Ja ne znam ni kada da startujem motor posto nemam evidenciju pomocu lampice, obicno sacekam 5, 6 sekunde pa upalim
  14. Onda definitivno da promenim majstora. Ako grejaci ne dobijaju struju, da li uopste mora da mi ispise gresku neku na ekranu? I da li opet mora da svetli lampica? Tacnije to sto je on proveravao varnice ne znaci da dobijaju struju koliko sam shvatio. Sta ako grejaci ne rade lepo a ne ispisuje gresku? Zbunjen sam, da nije relej mozda?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...