Jump to content
FAS Goran

milanpazova

Members
  • Content Count

    520
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by milanpazova

  1. Sad trenutno nejde, jer nema tablice A ovako ide mnogo dobro za 109ks Stigle i tablice Primetih da baca ulje na crevu.. Malo bolje se zagledao kad ono vidi se mala pukotina sa samom rebru.. Zamenio sam sam.. Treba oko 15 min lagano da se zameni..
  2. Sad trenutno nejde, jer nema tablice A ovako ide mnogo dobro za 109ks
  3. Zdravo. Posle dugo voznje sa Bravcem vise od 6 godina, prodao ga.. Prodat je mom drugaru, i jos dan danas se vozi.. Drugar je odusevljen.. On takodje vozio Bravca, ali ga slupao, pa je kupio od mene. Uglavnom prodat je sa fabrickim felnama 15ce, i dobio je 14ce celicne sa zimskim gumama. I bio je vracen na fabricku visinu. Drugar je uzeo druge felne 16ce i malo ga sredio iz unutra.. Evo neka slicica kako danas izgleda A ja sam uzeo Forda od kolege sa foruma @Ivan BG Max 2004god 1.6TDCi (hdi) 109ks
  4. C-Max dobio novog vlasnika Auto je stvarno u super stanju. Kako ga je naveo u oglasu, takav je bio i uzivo. Ivan je iskren i ok momak
  5. Procesor : AMD Athlon 3500+ Maticna ploca : Asus M2A-MX Ram memorija : 2GB DDR2Graficka karta : Integrisana Kuciste je bez HDD (Hard Diska) Cena 3000 din. Za vise informacija pitajte.
  6. * Intel Core 2 Duo E6300 Processor (1.86-GHz, 2 MB L2)* 80-GB SATA* 512-MB DDR2* SATA DVD-ROM Drive* Graficka karta integrisana i zvucna takodje. Cena 4000 din.Za vise informacije pitajte.
  7. Usisivac je na 12volti. Lepo usisava ima i kesu gde se skuplja otpad pa se samo istrese kesa. Ima dovoljno kabla. Ukljucuje se na uticnicu od upaljaca. Za vise informacija pitajte. Cena 2000 din.
  8. Kaciga je kupljena pre mesec dana, od toga je bila na glavi samo 2x puta. Nova nova nigde nema ogrebotinicu. Kaciga ima naocare i dosta pomaze kad je sunce. Ima luftere na prednjem i gornjem delu kacige i mikrometrijski štelujuću brzu kopču. Posedujem kutiju, upustvo, vrecicu i fiskalni racun. Velicina je S (55-56). Cena 10.500 din. Za vise informacija pitajte. A moze i slike detaljnije na viber.
  9. Jakna je skroz u korektnom stanju. Nije nigde pocepana, izgrebana itd. Ima skidajucu postavu, tako da se moze nositi kad je toplo i kad je hladnije. Kad je toplo skine se postava i ima luftere na ledjima, ramenima i rukavima. Ima tvrde protektore na laktovima, ramenima i ledjima. Jakna ima kacenje za pantalone. Velicina XXL (58-60)Cena 70e , al moze neki dogovor Za vise informacija, posalji te poruku...
  10. Gume su jako dobre. Malo prosle. Skinute sa stranca. Jedna guma je malo zakacena o ivicnjak, vidi se na poslednjoj slici. Moze da se vozi, i ne ispusta. 4 komada. *205 55 R16 godiste su 2013. Cena 65e, za sve 4 gume.
  11. - Kao sto kaze naslov Bravo 2001 god 1.9 JTD 74kw/101 ks - Registrovan 2/2017. Ja sam vlasnik, automobil je kod mene 6 godina, i vodi se na meni. *Airbag za vozača *Kodiran ključ *Centralno zaključavanje *Metalik boja *Branici u boji auta *Servo volan *Daljinsko zaključavanje *Tonirana stakla *Električni podizači *Električni retrovizori *Grejači retrovizora *Sedišta podesiva po visini *Svetla za maglu *Xenon svetla *Aluminijumske felne *Radio CD *Dva kljuca - Automobil redovno servisiran, poseduje servisnu knjizicu, i sve sto je radjeno upisano je. Na autu je dosta toga odradjeno, veliki servis, mali servisi redovni. Enterijer je kao nov, ocuvan maximalno. Poseduje fabricke felne R15, a imam i zimski set celicne felne R14. Maksimalno utegnut proveren i pouzdan. Dva kljuca. Dugogodisnji vlasnik. - Dogovor oko cene i oko zamene. - Moze zamena za automobil, sa manjom kubikazom benzinac. - Za sva pitanja moze na 061/1-777-371 ili posalji PP
  12. NOX 921. Velicina je XL 61-62 cm. Kaciga je kao nova, u extra stanju. Koriscena samo par puta, i to sa potkapom. Kaciga i vizir nemaju ogrebotinu. Iz unutra je nova nova. Razlog prodaje, jer sam kupio drugu, pa mi je ova visak. Cena 55e
  13. Telefon je kao nov. Nema ni jednu ogrebotinu. Koriscen je kao drugi telefon, vise je stajao nego sto je bio koriscen. Baterija traje 2 dana. Maximnalno ocuvan. Od opreme silikonska obloga i punjac/usb. Cena 4000 din.
  14. Telefon je u extra stanju, lepo radi ne baguje, baterija drzi 1.5 dan. Zastitno staklo na ekranu, silikonska maska, punjac/usb. Android 4.4.2 Cena 125e.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...