Jump to content
FAS Goran

Stilo Futog

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stilo Futog


  1. Pozdrav drugari.Imam neku začkoljicu oko signalizacije žmigavcima,prilikom zaključavanja-otključavanja auta.Auto je kupljen 2009,sa Zeder-om i alarmom,znači nije sad nešto ugradjivano.Sve je radilo do pre neki dan.E,sad,prilikom aktiviranja alarma,žmigavci se oglase al kod komande sa ključa nema ništa.Šta bi se tu moglo pokarambasiti i kako to da se proveri?Dal ima neko u NS-u ko radi proksi da to proverimo.Hvala.

     

     

     


  2. Danas se vracajuci sa posla,povezem devojku.Sedamo, palim auto,pisti airbeg i sija trudnica.Vozikajuci od NS-a do Feketica ona se ugasi i nije se palila.Ceo dan smo isli tamo-vamo,do B.Topole,pa u Feketic,pa do M.idjosa,pa posle za Futog.Ni jednom se nije javio airbeg.Sad sam isao u Veternik da odnesem kolegi Hamer za stampu i opet bez signala za airbeg.


  3. 3 minutes ago, Ivan said:

    Nema na cemu - mislim, mozes ti i da krenes redom da proveravas spojeve, ali ako su ti vec ti ispod sedista korektno prevezani (najcesci problem), najmanja muka ti je da se greska ocita. Ima dosta ljudi sa dijagnostikama, a i svaki fer majstor kod koga odrzavas auto ce ti to proveriti gratis cas posla.

    Ako ti znaci info (posto je to bilo prvobitno pitanje) - evo ispod slike kako teba da izgleda "fijoka" ispod suvozackog sedista pre restyle (Airbag + OCS + konektor za pojas):

    maxresdefault.thumb.jpg.186528d2e2e5c069abfe1a03b244fdce.jpg

     

    Vozacko sediste nema sivi OCS sa 3 linije.

    Hvala za sliku.Ja nemam taj narandzasti dzek ni kod jednog sedista,sem u gepeku,u oba su sivi i beli kontakti.Al,sto rece moj drug,jbs Stilo bez trudnice

     

     

    1 minute ago, Stilo Futog said:

    Hvala za sliku.Ja nemam taj narandzasti dzek ni kod jednog sedista,sem u gepeku,u oba su sivi i beli kontakti.Al,sto rece moj drug,jbs Stilo bez trudnice

     

     

     


  4. Pozdrav stilisti.Redovno pratim Vasa izlaganja o problemima pa evo i ja da se javim.Imam Stila 1.6,2002 godiste i nikakvih problema sa njim evo vec 6 godina otkako sam ga doterao iz Nemacke.E sad,u zadnjih par nedelja mi se pocela paliti lampica airbega,pa se ugasi pa se opet nekad upali.Gledao sam one kontakte ispod sedista i u gepeku,naspricao sa kontakt sprejem,nestane pa se opet pojavi.Ispod sedista nemam onaj narandzasti dzek,samo beli i sivi,pa me interesuje jel tako treba il taj dzek nedostaje.Hvala na bilo kakvim odgovorima.

     


  5. Pozdrav članovima foruma.Ja sa Gavra iz Futoga i vozim Stila 1.6 iz 2002.Auto sam uvezao 2013 iz Nemačke sa 92000 i sad sam blizu 200000.Veoma sam zadovoljan sa njim.Prošle godine 2x u Nemačku i jesenas u Grčku bez problema.Pročitao sam skoro sve postove sa mogučim greškama i kako ih otkloniti i mogu sa pohvaliti svojim autom da za ovih 5 godina nisam imao ni jednu grešku niti kvar.Dal sam srećnik il sam potrefio dobar auto.Videćemo. 

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...