Jump to content
FAS Goran

Stilo Futog

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About Stilo Futog

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 01/18/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Futog

Recent Profile Visitors

816 profile views
  1. Izvinjavam se adminima ako sam pogresio mesto pitanja i hvala za teme,sve procitane po ko zna koliko puta
  2. Pozdrav drugari.Imam neku začkoljicu oko signalizacije žmigavcima,prilikom zaključavanja-otključavanja auta.Auto je kupljen 2009,sa Zeder-om i alarmom,znači nije sad nešto ugradjivano.Sve je radilo do pre neki dan.E,sad,prilikom aktiviranja alarma,žmigavci se oglase al kod komande sa ključa nema ništa.Šta bi se tu moglo pokarambasiti i kako to da se proveri?Dal ima neko u NS-u ko radi proksi da to proverimo.Hvala.
  3. Ne verujem da je to neko ovde radio i uspeo da ga tako iskljuci.Ima na KP momak koji stavlje emulator i trajno otkljanja gresku.
  4. Sve je moguće. Al da baš sva punjenja nisu aktivna to je malo nemoguće. Kažem opet da je auto sigurno udaran pa je prethodni vlasnik iskopčao a Vi ste to pokrenuli.
  5. Prva greška je osc senzor zauzeća suvozačevog sedišta.Il je senzor il loš kontakt.Ostale greške govore da su sva punjenja ispaljena jer je auto verovatno bio udaren ili su kontakti loši,što je malo verovatno za sve.Treba proveriti na examiner dijagnostici šta je u stvari tačno.
  6. Danas se vracajuci sa posla,povezem devojku.Sedamo, palim auto,pisti airbeg i sija trudnica.Vozikajuci od NS-a do Feketica ona se ugasi i nije se palila.Ceo dan smo isli tamo-vamo,do B.Topole,pa u Feketic,pa do M.idjosa,pa posle za Futog.Ni jednom se nije javio airbeg.Sad sam isao u Veternik da odnesem kolegi Hamer za stampu i opet bez signala za airbeg.
  7. Hvala za sliku.Ja nemam taj narandzasti dzek ni kod jednog sedista,sem u gepeku,u oba su sivi i beli kontakti.Al,sto rece moj drug,jbs Stilo bez trudnice
  8. Hvala Ivane. Ovih dana cu na dijagnostiku pa cemo videti sta je.
  9. Pozdrav stilisti.Redovno pratim Vasa izlaganja o problemima pa evo i ja da se javim.Imam Stila 1.6,2002 godiste i nikakvih problema sa njim evo vec 6 godina otkako sam ga doterao iz Nemacke.E sad,u zadnjih par nedelja mi se pocela paliti lampica airbega,pa se ugasi pa se opet nekad upali.Gledao sam one kontakte ispod sedista i u gepeku,naspricao sa kontakt sprejem,nestane pa se opet pojavi.Ispod sedista nemam onaj narandzasti dzek,samo beli i sivi,pa me interesuje jel tako treba il taj dzek nedostaje.Hvala na bilo kakvim odgovorima.
  10. Pozdrav članovima foruma.Ja sa Gavra iz Futoga i vozim Stila 1.6 iz 2002.Auto sam uvezao 2013 iz Nemačke sa 92000 i sad sam blizu 200000.Veoma sam zadovoljan sa njim.Prošle godine 2x u Nemačku i jesenas u Grčku bez problema.Pročitao sam skoro sve postove sa mogučim greškama i kako ih otkloniti i mogu sa pohvaliti svojim autom da za ovih 5 godina nisam imao ni jednu grešku niti kvar.Dal sam srećnik il sam potrefio dobar auto.Videćemo.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...