Jump to content
FAS Goran

Buzzz

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About Buzzz

  • Rank
    Il Nuovo

Recent Profile Visitors

401 profile views
  1. Zvali smo nekog majstora i rekao je da to skinemo i da dođemo u servis. Skinuli kutijicu, deluje da nije oštećena. Nije nam rekao da zapušimo crevo, a i ne znam ni sa čim ni kako da to ostane na mestu do servisa. Da li je problem da se odveze tako otvoreno do servisa, to je oko 2 km?
  2. Još samo jedno pitanje... Setila sam se situacije kada je auto dokačio sinoć neki ivičnjak pri pokušaju parkiranja. Verovatno se tada ovo desilo, ali nismo primetili ništa čudno, gledali smo ispod I nije se videlo da nešto curi, viši i slično. Nakon toga smo išli autoputem BG-Jagodina, a jutros odatle do KG-a. Ako vratimo ovo na mesto, da li i kako proveriti da li se nešto desilo u smislu tog uvlačenje vode, raznih čestica i šta već, pošto je dosta dug put pređem? Tj da li je nešto time oštećeno, nebezbedno za vožnju i sl...
  3. Verovatno, hvala puno na savetima. Ako sam lepo razumela, može da se zalepi ako separator nije oštećen i da se stavi taj suspleh. Svakako ću naći nekog ko ume to da namesti, ne znam ja to...
  4. A taj suspleh, da li postoji mogućnost da nije ni postojao, tj da je voženo bez toga? Pošto bismo primetili da je tako nešto otpalo, izguglala sam i vidim da nije baš mali deo... Baš se ne razumem u ovo, zato pitam.
  5. Hvala. Videću to kako će ići. Sve je bilo ok, sinoć smo prešli dugi put, ne znam kad se i šta desilo...
  6. Nešto se okačio I vuče se po podu. Ima li neko ideju šta je i koliko je rešivo? Pogledajte slike
  7. Ma nije išlo lagano ni spuštanje.
  8. Imali smo problem sa podizanjem vozačevog prozora na Fiat Stilo 1.9 JTD karavan, kočio je, ponekad radi, ponekad ne. Prilikom jednog podizanja, staklo se samo sručilo, puklo u delove. Znate i kom majsoru se obratiti za ugradnju stakla? Nemam pojma ko to radi. Ukoliko neko ima nekog u KG-u, dajte predlog. I, da, imate li ideju zašto je kočio prozor?
  9. Auto je išao nekontrolisano, a on je motao, ali nije imao osećaj da kontroliše točkove. Brzina jeste bila malo veća. Blato je bilo na asfaltu.
  10. Da li je moguće da volan na Fiat Stilo 1.9 ne odreaguje kod proklizavanja? Drug je proklizao na nekom blatu i volan nije reagovao u prvom momentu na montanje, nekako je uspeo na kraju da se zaustavi, ima štete, ali nebitno. Da li postoji mogućnost da je bio problem sa volanom, ima li neko ta saznanja, pošto vidim da ovde ljudi dosta znaju?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...