Jump to content
FAS Goran

Cojka80

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Cojka80

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Kragujevac
  1. Izvinjavam se svima, uhvatili me praznici i nista nisam proverio sto ste me savetovali. Nadam se ovih dana da cu da proverim, pa cu javiti.
  2. @knezevic76 hvala, jel mozes da mi kazes samo koje bi to crevo bilo (nisam majstor )
  3. Imam dve situacije: - prva, pre nego sam iskljucivao pumpu, kad mi je majstor samo odradio taj relej koji iskljucuje dizne, tad sam imao stvarno potrosnju benzina, kazem ti ostao sam bez goriva potpuno jednom - druga, nju sam tek prekjuce isprobao, iskljucivao pumpu i presao 300 km i sad nakon ukljucivanja pumpe kaze da imam potrosnju Ili je u drugom slucaju stvarno sada samo problem sa plovkom, to cu da proverim po tvojem savetu ili je stvarno potrosnja i dalje prisutna, trece nema...
  4. hvala petarcijanic na odgovoru. I ja sam mislio da je nemoguce, majstor mi je jednom rekao da pustim skalu za benzin, pa sam ostao bez benzina potpuno jednom prilikom. Nije hteo auto da upali, jer je nastelovan da pali na benzin pa tek posle ga prebaci naplin. Sreca bio sam u gradu pa sam skocio do pumpe sa balonom. Pumpu sam iskljucivao direktno ispod sedista, izvadim onaj dzek sa zicama Nakon toga na instrument tabli imam da mi skala spadne skroz i upali se lampica. Vozim tako 300 km, auto radi navodno samo na plin ali kao traktor, gusi se cesto . .. itd Posle 300 km ustekam ponovo dzek u pumpu, on na skali pokaze skoro blizu crvene zone, a sipao sam benzina pre tog puta 10l benzina i skala je bila na sredini. Sta se tu zaista desava, nemam pojma, a ni majstori ne znaju... Da, zaboravih da kazem , kad vozim na benzin isto ima trokiranja pri malim obrtajima, majstor kaze da su dizne zapusene. Normalna je potrosnja benzina, ne bih rekao da imam curenje bilo gde, trosi otprilike 7-8 l na 100 km.
  5. Zdravo svima Auto trosi benzin dok vozim na plin. Majstor mi je navodno ugradio relej da iskljucuje benzinske dizne kad prebaci na plin, ali to nije pomoglo. Ja sam onda testirao vise puta da iskljucim benzinsku pumpu i on i pored toga potrosi oko 7l benzina na 300 km iako vozim sve vreme na plin sa iskljucenom benzinskom pumpom?? Nemam majstora koji bi mi resio problem, isao sam kod dva molim vas pomagajte... Da dodam jos i to, da auto lose radi i na plinu i na benzinu (na plinu bolje ali ima trenutke kad dobije neku knedlu pa pocne da trokira i onda ne smem da stiskam papucicu gasa jer se odmah ugusi i ugasi, nego sacekam par sekundi i kad prodje knedla mogu da polako dodajem gas).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...