Jump to content
FAS Goran

Nenad Selevac

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nenad Selevac

  1. U voznji pri malim brzinama bas se oseca ljuljanje prednjeg dela levo-desno... Majstor mi je jednom prilikom rekao da treba da menjam gumice balans-stangle, a li da je to veliki posao i da nema vremena da se bakce sa tim... Da li to moze da bude uzrok ljuljanja ili nesto drugo na trapu?
  2. Pozdrav svima! Imam problem - ne radi mi zadnja leva pozicija. Osiguraci super, sijalica super, sve ostalo radi na levoj strani - zmigavac, kocnica, svetlo za maglu. nakoliko puta mi se upalila greska na kontrolnoj tabli, ali brzo i nestane, kao da je negde los kontakt. Proverim - sve OK, cvrsto stegnuto i nista ne mrda. E, sada... Oprao sam auto i od tada nemam poziciju... Moze li neko da mi da savet sta da radim ili mozda resenje problema?
  3. Imao sam isti problem i resio sam ga NEVEROVATNO brzo. Skinuo sam instrunemt tablu i otkacio PLAVI konektor (desna strana). Isprskao sam kontakt sprej i vise se problem ne pojavljuje. Ima vec dve godine kako sam to uradio i nema vise problema. Ponekad se desi da se po rupama u mom sokaku pojavi greska - malo lupim rukom po instrument tabli i greska nestane. Ako je pomoglo, pomoglo....
  4. Imao sam isti problem i resio sam ga NEVEROVATNO brzo. Skinuo sam instrunemt tablu i otkacio PLAVI konektor (desna strana). Isprskao sam kontakt sprej i vise se problem ne pojavljuje. Ima vec dve godine kako sam to uradio i nema vise problema. Ponekad se desi da se po rupama u mom sokaku pojavi greska - malo lupim rukom po instrument tabli i greska nestane. Ako je pomoglo, pomoglo....
  5. Pozdrav svima, Kupio sam Lybru pre nedelju dana i primetio da ne radi brzinomer i broj na digitalnoj kilometrazi se ne menja. U isto vreme mi na kontrolnoj tabli svetli ABS i rucna kocnica. Sve ostalo na instrument tabli radi OK. Ima li neko iskustva sa tim? Molim za pomoc. Negde sam nasao da to moze da pravi EBD davac (senzor) ili cak i osigurac od 50A na + klemi akumulatora... Ako neko zna, neka mi i opise gde se nalazi taj senzor EBD davaca... SRDACAN POZDRAV SVIM CLANOVIMA FORUMA!

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...