Jump to content
FAS Goran

goranpunto3

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Au, ovo je bilo brzo, super, hvala. A kroz njega dobija i struju, zar ne?
  2. Pozdrav, Dobio sam od druga radio, ali ne može da se poveže sa mojim Puntom, automehaničar mi reče da ima adapter za to. Gde bih mogao da ga potražim? Ovde kod mene u Pančevu sam sve radnje obišao, nemaju ga. Zna li neko prodavnicu u Beogradu koja ima to ili je specijalizovana za audio opremu za automobile? Evo fotki kablića u kolima i ulaza u radiju Unapred hvala!
  3. Ja na mom puntu 3 cujem malo zveketanje u prvoj i drugoj brzini ... ali kao da se cuje iz volana ili prenjeg levog tocka. I nema metalni vec plasticni prizvuk. Da li je to isto to? Ventili? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
  4. Pozovi neki otpad koji radi Fiate, mozda je neki voljan da proda samo socivo
  5. Ja imam na puntu 1.2 problem da levi višlke baca od desnog. Verujem da se to samo namesti polozaj grla sijalice. Sto se tice jacine, mozda je jedan zamućeniji od drugog ( meni se to desilo kad sam imao clio) ali to bi primetio. Mozda nisu iste sijalice?
  6. Pozdrav! Kupio sam Punto 3 benzinac 1.2 - 2005. godiste, presao 150.000 Kada je u leru osetim ponekad kao da na svake 3-4 sekunde malo podigne broj obrtaja. Kao da malo jace bruji mozda i ne podize broj obrtaja, ali se jace cuje cak i malo trese. Kazaljka za obrtaje ne pokazuje promenu tj. bar ne da ja primetim. U voznji nemam taj osecaj, dobro vuce, jedino to osecaj u leru npr. kada ga upalim pre voznje ili kada stojim na semaforu. Da li neko ima iskustva sa tim i sta bi to moglo da bude? Auto je pre kupovine prethodni vlasnik vodio na tehnicki i prosao je sve uredno (imam papir sa tehnickog pregleda).

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...