Jump to content
FAS Goran

machak99

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Hvala
    machak99 got a reaction from neshaoct in Fiat Punto - vuče na jednu stranu   
    Da ti prenesem moje iskustvo. Pre malo vise od godinu dana sam uzeo GP-a, vukao je u levo. Odradio sam mu komplet prednji trap, reglazu, nove prednje gume, menjao napred nazad tockove, levo desno i nista nije pomoglo. Isao sam kod elektricara na dijagnostiku, ne prikazuje nikakvu gresku. Kalibraciju je probao da odradi ali ne reaguje, izbacuje mu da je kalibrisano. E sad kad sam uzeo auto prethodni vlasnik mi je rekao da je menjao senzor polozaja volana, cak mi i dao stari eno vuce mi se negde po garazi. Moj elektricar mi kaze, da je najverovatnije prilikom zamene tj stavljanja novog senzora nije lepo montiran, kao promasen jedan zub tako mi bar on tvrdi i da dodjem krajem meseca posto sad idem na more, da mi to lepo namesti... Mislim meni ne smeta nesto puno, skoro sam i navikao da mi malo vuce u levo.
     
  2. Like
    machak99 reacted to Nikola 1.6 in Fiat Grande Punto - senzor spoljne temperature   
    Javi sta si uradio. Meni od petka izbacuje minus i klima ne hladi kako treba
     
     
     
  3. Like
    machak99 got a reaction from dekirs in Poređenje telefona - pomoć pri kupovini   
    Nemoj Cubot ko brata te molim...Za te pare imas Xiaomi koji je svetlosnu godinu ispred njih...

    Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока


  4. Like
    machak99 got a reaction from totti in Skuplji i strožiji tehnički pregled vozila - stupio na snagu   
    Ja sam bio na tehnickom kad je dosao lik sa merivom i euro kukom,gde je bila skinuta ona lula,samo je ploca bila pozadi. I nisu hteli da ga puste, trazli su mu ili plocicu sa serijskim brojem ili neku potvrdu da je tako uvezao auto. Tako da mislim da ko ima plocicu,atest ili potvrdu gde pise da je auto tako uvezen da ce prolaziti tehnicki. Mada opet sve zavisi od tehnickih pregleda gde ko kako tumaci...

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...