Jump to content
FAS Goran

Bole1987

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Pozdrav ljudi, Hteo bih da kupim Bravo 2009 godiste, 1.6, 90 konja, zapao mi je za oko jedan i mnogo mi se sviđa,pa me interesuje kakav je taj motor, da li postoje neke mane na tom modelu generalno (od motora pa na dalje), i kolika je cena nekog redovnog odrzavanja? Zahvaljujem se na odgovorima.
  2. Procitao sam postojecu temu i nisam nasao odgovor ni na jedno moje pitanje. S' toga vas moilm da ako neko nesto zna neka pomogne. Hvala puno!
  3. Molim Vas da mi kazete gde se nalazi MAP senzor na Fiat Stilu 1.9jtd, 2003. godiste ili jis bolje ako imate neki klip kako se skida i cisti? Poceo je slabo da vuce, tj.kao da se lamela istrosila,ali nije do lamele...jednostavno nema startnost koju je imao do pre dva dana,bukvalno.Na auto-putu jedva dodje na ravnom do 120 km/h. Gas do daske i nista se ne desava...iz stepena u stepen sve slabije vuce i ima manje obrtaja.U trecoj brzini je pre na 2000 obrtaja leteo...molim vas za pomoc oko dijagnostikovanja moguceg problema...na dijagnostici kod elektricara je prijavio MAP sensor, znam otprilike gde se nalazi ali nisam bas siguran kako se skida, skidao sam pre dve godin EGR ventil i cistio...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...