Jump to content
FAS Goran

Max82

Members
  • Content Count

    119
  • Joined

  • Last visited

About Max82

  • Rank
    Regolari

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Autoplac Babusnica,dajemo i garanciju...do prve krivine.
  2. Jos jedan krs,naravno dizel i naravno najjaci opis u univerzumu i sire - "pali,radi,ide" i sve to za samo 4 000 eura. I jos uvek pajser nije naucio kako se okrecu slike.
  3. Ajmo hiljaditi put,raspali volvo koji dimi. Opis najjaci a i same slike,nikako da skonta da ih obrne,koji bilmez.
  4. Pala cena,prodaja ne ide al opis najjaci. Jos malo pa nestalo.
  5. Samo da napisem da prevarant sipa dizel na Knez petrol pumpama. https://informer.rs/vesti/zastitnik-potrosaca/669116/krse-zakon-lazu-narod-knez-petrol-ima-jos-jedan-problem-dizelom
  6. Srecna nova godina svima evo novogodisnje akcije. Sto se tice garaziranja,i to laze,nema garazu,sva vozila stoje na ulici. Renovira ga gazda Beli iz jula tj sns-a,cerka mu sad predsednica opstine a on vlasnik pola Babusnice.
  7. Touranu spustena cena na 3 000,kupljen Volvo karavan i Opel Astra karavan,od toga samo Opel trenutno nije na prodaji.
  8. Ne kupuje italijane kaze da su krsevi,samo WV i samo dizel.
  9. Krs opet bio kod majstora,oglas obnovljen bez opisa i sa novom manjom cenom. Dajte sta date,samo da se spasi. https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/19134586/volkswagen-touran

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...