Jump to content
FAS Goran

ZoranNS

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Tako će i biti. U svakom slučaju hvala ti za informaciju. Setih se još nečeg, čisto onako informativno. Koje su cene originalnih katalizatora za mareu, ako ih uopše ima kod nas ?
  2. Hvala na odgovoru. Problem je što ja nemam taj drugi keramički, jer ga je prethodni vlasnik isekao. Sada je samo obična cev, zavarena na njegovom mestu. Od 2012. god vozim tako, a direktno je kupljen od čoveka u Italiji. Razmišljam šta da radim ako uskoro počnu tehnički pregledi sa merenjem izduvnih gasova, kako najavljuju po novom zakonu.
  3. Poštovani, Možete li mi reći da li i gde se kod Fiat Maree Weekend 1.9 jtd 110 KS 2002 god. nalazi katalizator u izduvnum sistemu ? Ima li ga kod nas da se kupi i koja mu je cena (može i sa ugradnjom) ? Bio bih zahvalan na nekoj slici ili linku gde bih mogao da pogledam kako izgleda taj katalizator ? Unapred Vam hvala ! Srdačan pozdrav. Zoran
  4. Poštovani,

     

    Možete li mi reći da li i gde se kod Fiat Maree Weekend 1.9 jtd 110 KS 2002 god. nalazi katalizator u izduvnum sistemu ? Ima li ga kod nas da se kupi i koja mu je cena (može i sa ugradnjom) ? Bio bih zahvalan na nekoj slici ili linku gde bih mogao da pogledam kako izgleda taj katalizator ? 

     

    Unapred Vam hvala !

    Srdačan pozdrav.

    Zoran

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...