Jump to content
FAS Goran

Dušan

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Dušan

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 06/26/1974

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • Garage
    Fiat Stilo 1.6 16v
  1. Ako nadjes javi (moze na PM, pre cu primetiti) da ti posaljem adresu za slanje ili ako si iz BG-a da je preuzmem. Hvala unapred, pozdrav!!!
  2. Mozda je off al moram da pitam. Da ti nije ostala oznaka 16v i bi li je prodao? Pozdrav! P.S. Stilo je extra!
  3. Pogledaj ovde: http://www.kupujemprodajem.com/Fiat-Stilo-farovi-i-stop-svetla-2276414-oglas.htm?filter_id=5850842 Pozdrav!
  4. Aktuelno, samo da naglasim da je u pitanju poklopac srednjeg svetla (veći)
  5. Prodajem plastične čepove za alufelne sa znakom Fiata. Prečnik oko 58-59mm, u extra stanju, sve žabice kao nove. Šaljem slike na mail.
  6. Ja sam i zaboravio da sam postavio ovde oglas... inace svetlo sam kupio (tesko se nalazi) al ako nekom treba nek kontaktira sa Ivanom83.
  7. Kupujem plasticni poklopac levog fara za stilo.
  8. Pogledaj ovaj oglas: http://www.kupujemprodajem.com/Fiat-Stilo-elektronika-i-mehanika-1819951-oglas.htm
  9. Pogledaj u Kitkomercu na Zarkovu. Ja sam prosle godine tu uzeo. Mislim da je bila oko 2.700, a na otpadima su mi trazili min. 30eur
  10. Kupujem levo stop svetlo za stilo 5V, stari model ('01-'03), ocuvano.
  11. Koji precnik cepova ti treba? Ja imam 4kom. sa plavim okruglim znakom fiata, precnik 56-59mm (unutrasnji i spoljni precnik). Kupio sam ih al nisam vodio racuna o precniku, zato te i pitam da se ne zeznes ko i ja. Pozdrav!
  12. Meni sutra treba da stigne ovaj kljuc sto ti je kolega preporucio da pogledas, sve sto mi ostane od starog ja cu fotografisati pa ako ti nesto odgovara dacu ti. Mehanizam na starom kljucu mi je ispravan. Pozdrav!
  13. Jel moze br.tel. na PM da se dogovorimo

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...